2777
2789
عنوان

زنداییم یه فتنه ای درست کرد که روز مادر زهر کرد به همه

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 65 پست

من خودم یه بار مصرف اصلا استفاده نمیکنم تو مهمونی دادن ولی جاییم‌برم اینجوری باشه دندون رو جیگر میزارم چیزی نمیگم یعنی ناراحتم‌نمیشم چقد بعضیا زندگی رو سخت میگیرن رفت و امد باهاشون سخته

ماشالله🌸💗🎀

خونه آدم وسواسی رفتن ندارهاینجور آدما بقیه رو هم آزار میدنکلا جوّ خونه شون منفیهمهمون معذبه

اره ادم معذبه خاله من فقط روی مبلاش وسواس داره چون میدونیم معذب میشیم روی مبلا بشینیم😂🙂‍↔️

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب واقعا زشته ولی زندایی هم خیلی تند پیش رفته نهایتش دیگه مهمونی خونه خاله ات رو قبول نمیکرد

من نمیدنستم ظرف یبار مصرف توهینه آخه چه اشکالی داره واسه معمونی بزرگ کی اینهمه ظرف میشوره😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
احترام مهمون مهم تره تا دوتا قاشق برنجی ک جلوش میذارهظرف یکبار مصرف توهین ب مهمونه. بخصوص اینقد بی ا ...

وا چرا😐😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

آخه تنها زن دایی مهمون خالت نبوده که بگیم به شخص زن دایی بی احترامی شده خواهر وبرادر دیگه خاله هم بودن دیگه زن داییت به خودش گرفته شاید تعداد مهموما بالاس دیگه نمیخواد کسی به زحمت بیفته برای شست و شو. در کل اصلا موضوع مهمی نبوده که به دعوا کشیده بشه. زن دایی خودش مهمونی دادنی از ظرف یک بار مصرف استفاده نکنه 

من نمیدنستم ظرف یبار مصرف توهینه آخه چه اشکالی داره واسه معمونی بزرگ کی اینهمه ظرف میشوره😂

چی بگم والا ولی همونطور که خالتون روی ظرف خودش وسواس داره خیلیا هم روی ظرف یکبار مصرف وسواس دارن

🤍.
شاید ظرف یا مایع ظرفشویی یا ماشین ظفشویی نداره😑

انقدر ظرفای شیک داره ولی ماشین ظزفشویی نداره

منم چند وقت پیش تو سایت فهمیدم کلا خیلی چیزا اینجا میخونم که اصلا به چشمم بد نمیاد ولی تو سایت تاپیکایی ازش زده میشه که دعوای حسابی سرش شده و توهین بزرگ‌میدونن

ماشالله🌸💗🎀

احترام مهمون مهم تره تا دوتا قاشق برنجی ک جلوش میذارهظرف یکبار مصرف توهین ب مهمونه. بخصوص اینقد بی ا ...

خالشم میتونست بهتر حرف بزنه نهایتش میگفت کمر درد دارم نمیتونم ظرفا رو بشورم نه که توهین کنه بگه بزاقتون فلانه و مریضی داره🙂‍↔️

🤍.
آخه تنها زن دایی مهمون خالت نبوده که بگیم به شخص زن دایی بی احترامی شده خواهر وبرادر دیگه خاله هم بو ...

فکر کن دعوا بخاطر ظرف یبار مصرف🤦‍♀️😐

آره واقعا من خودم نمیدونستم خیلیا رو ظرف یبار مصرف حساسن 

منم چند وقت پیش تو سایت فهمیدم کلا خیلی چیزا اینجا میخونم که اصلا به چشمم بد نمیاد ولی تو سایت تاپیک ...

دقیقاااا جدای از سایت من تو خانواده خودمم تازه فهمیدم این موضوع توهین به مهمونه خداروشکر خودمون تاحالا تو یبار مصرف مهمونی ندادیم🤦‍♀️😂

نگو که قاشق چنگال یکبار مصرف آورده😂 خدایی من غذا از بیرون سفارش میدم قاشق یکبار مصرف میذارن بهم برم ...

آورده بود اصل همون قاشق بود که روش خیلی حساس بود😂