خاله ام هرموقع مهمونی میده تمام ظروف یبار مصرف استفاده میکنه الان زندایم بهش برخورده و فتنه انداخته که اینکار توهینه و ظرف یبار مصرف هزارتا ضرر داره انقدر بحث و کش دادن دو طرف که آخر دعوا شدید شد
خالم میگف بزاق دهن خیلی بیماریا انتقال میده 😐😂واسه همین اینکارو کردم زنداییم میگفت مگه ما مریضیم تو مشکل داری و تا آخر که دعواشون شد حق با کیه؟ نظر شما چیه جدا از دعوای مزخرفشون🤦♀️
گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای جمع کنید این ادا بازیا رو یعنی چی توهین به مهمونه
چقدر ملت رو مخ شدن
آدم اصلا دلش نمیخواد مهمونی بده
❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨 ẓѧһяѧ
حق با خالته. یعنی چی که انقدر شرط و شروط میزارن واسه میزبان... هر کسی یه مدل پذیرایی میکنه آدما واسه دیدن هم میرن خونه هم نه خوردن ... چقد دل و مغز بعضی آدما کوچیکه.