2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره؟ ۴ سال از سن «کودک» بودنش گذشته. باید مستقیم بپره توو ازدواج و زندگی بزرگسالی؟؟هنوز تجر ...

منم همینو بهش میگم مثلا اطراف خودم دخترا شاغل شدن تا ۲۷ مثلا ازدواج کردن ولی الان چند نفر از دوستاش متاهل شدن احتمالا اونم هوایی شده

دقیقا 😐😂😂جدیدا میگن ۴۰ هم زوده

والا ۲۲ سال نه سن کمیه نه زیاد کاملا مناسبه 

تا آشنایی و نامزدی و عقد و خرید جهیزیه و جشن هم پیش بره این خانم ۲۴.۲۵ سالش شده و سه خانم بالغ و جوان سرزنده است 

اگر شریک و همدم آدم خوب باشه نه مانع موفقیت میشه نه تفریح و خوشگذرونی 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چه ربطی داره؟ ۴ سال از سن «کودک» بودنش گذشته. باید مستقیم بپره توو ازدواج و زندگی بزرگسالی؟؟هنوز تجر ...

کودک ؟ فرد ۱۸ ساله نوجوانی رو داره به پایان می‌رسونه دوره کودکیش سالهاست تموم شده 

کاش مراحل زندگی و رشد یه انسان رو یاد می‌گرفتی تو مدرسه

منم همینو بهش میگم مثلا اطراف خودم دخترا شاغل شدن تا ۲۷ مثلا ازدواج کردن ولی الان چند نفر از دوستاش ...

من ۲۷ نامزد کردم. دکترامو گرفتم مهاجرت کردم سفرامو رفتم و …

تازه الانم فکر میکنم زود بود

منم توو سن خواهرت بودم همین حس رو داشتم ولی الان خ خ خوشحالم که اون موقع ازدواج نکردم قطعا جلوی پیشرفتمو میگرفت!

منم خواستگار اون مدلی نداشتم همه از فامیل بودن که من مخالف ازدواج فامیلی م. توو جمعای مذهبی اینا نمیرفتم اصلا، الانم پشیمون نیستم

کودک ؟ فرد ۱۸ ساله نوجوانی رو داره به پایان می‌رسونه دوره کودکیش سالهاست تموم شده کاش مراحل زندگی و ...

آنشرلی جان تعریف جهانی کودک فرد زیر ۱۸ ساله. از لحاظ قانونی در سطح جهان فرد بالای ۱۸ سال اجازه رابطه با فرد زیر ۱۸ سال رو نداره. به دلیل تعریف قانونی و جهانی child

اینکه توو کتابای دینی تون به شما چی یاد میدن رو نمیدونم

من ۲۷ نامزد کردم. دکترامو گرفتم مهاجرت کردم سفرامو رفتم و …تازه الانم فکر میکنم زود بودمنم توو سن خو ...

اتفاقا خودمم بهش میگم ادامه بده تا از لحاظ مالی خودت مستقل شی از طرفی خودمم اصلا دلم نمخواد با فامیل وصلت کنیم .

کودک تا سن ۱۴ سالگی هست 

بعدش نوجوانی تا ۱۸ سالگی 

بعدش دوره جوانی 

کودک نیست 

من نگفتم همین الان بره ازدواج کنه گفتم ۲۲  بچه نیست 

و اینکه خیلیا هم  واقعا قصدشون ازدواج هست و با هر کسی وارد رابطه نمیشن

و اینکه بخوان تا سن ۳۰ سالگی صبر کنن ممکنه دیگه اون فرد مورد نظرشون رو پیدا نکنن و موقعیت ازدواجشون جور نشه 

دختر خاله من ۲۷ سالشه معلم هست 

بهترین خواستگارش تو سن ۲۰ سالگی بود 

فقط به خاطر اینکه گفت سنم کم هست ردش کرد وگرنه از همه نظر عالی بود هم تحصیلات هم خانواده هم وضع مالی 

بعد از اون دیگه هیچکس نیومد که نیومد با اینکه خیلی موقعیت خوبی داره قیافه اش هم خوبه آدم اجتماعی هم هست 

آدمی هم نیست که  وارد هر رابطه ای بشه اما الان دیگه یه خواستگار هایی براش میاد که کلا نیاد بهتره 

و اینکه یه نفر تو ۲۰ سالگی یه ازدواج موفق داره 

یکی هم تو ۳۰ سالگی هنوز یکسال ازدواج نکرده شکست میخوره 

...

آنشرلی جان تعریف جهانی کودک فرد زیر ۱۸ ساله. از لحاظ قانونی در سطح جهان فرد بالای ۱۸ سال اجازه رابطه ...

کودکی خردسالی نوجوانی جوانی بزرگسالی و ..... 

دوره‌های زندگی انسان هستن که ربطی به کتاب دینی ندارن 

و فرد از ۱۲.۱۳ سالگی تا ۱۸.۱۹ سالگی نوجوان یه حساب میاد نه کودک