نمیشه خب عجله که میکنی نمیفهمی پاتو کجا میزاری دایی خودم پاشو با فرز برید جلو چشام با میلگرد پرت شد زیرزمین پاش شکست یه بار برق گرفتش ده متر پرتاب شد جلو چشام کلا کارگری یعنی هیجان😅
شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه میکردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🤯🤯🤯🤯🤯🤯چ تعبیر قشنگی یعنی هیجان ایول چ دید خوبی داشتی
بخدا مرگ هم آرزوس چشم باز کردم خودمو اون لبه ساختمان دیدم کاش یه بار بیفتیم کارمون تموم شه آدم بی ارزشی هستیم به خدا احترام سگ هم بهمون نمیزارن پولدارا
شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه میکردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@
کار خوبی کردی ک نگفتی ولی همچین اون پولدار ها ک اخلاق ندارن مهم نیستن
خب یه بار داشتم لا به لای میزگردها که خاک ریخته بود تمیز میکردم با دست تا بتن که میریزن بتن ترک نخوره به گفته خودشان ولی یهو دیدم شلینگ آب رو گرفت روم گفت برو کنار دیگه بسه یه آب هم بریزم جلوی بقیه بسشه ولی نگفت وسط اون سرما آب ریختن رو یه آدم ضعیف یعنی خورد کردن شخصیت اون آدم 😔
بخدا بعد چند دقیقه باران شدیدی گرفت آخر وقت هم بود موقع آمدن به خانه کل مسیر زیر باران با لباسای کثیف که خیس خیس بود گریه کردم چون باران هم داشت میآمد کسی اشکمو نمیدید با اینکه می تونستم با وسیله نقلیه برم خونه تا رسیدم به خونه بگم پام گیر کرد افتادم زمین