2777
2789
عنوان

بیاید از ترس های زندگیتون بگید❌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 65 پست

ترس از افتادن از این لبه ساختمان

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا ترس تو که با یه بررسی حل میشد میفهمیدن باکره ای دیگه این نامه هارو پس از کجا میگیرن؟😂

خب بچه بودم😂

همش دعا میکردم که خدایا لطفا منو ازین راه امتحان نکن من نیمخوام مثل مریم مقدس باشم میترسم😂

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

یا خدا اینجا جا عکس گرفتنه نمیترسی

ترس که میترسم ولی گاهی اوقات اهنگ گوش میدم آخه این لبه مصالح کشی میکنم حوصلم که سر میره وسطاش با گوشی عکس میندازم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

برعکس تومن خیلی دوس داشتم حامله شم 😂😂حتاازکتاب دعای مادربزرگم دعای حاملگی میخوندم براخودم😐

وای خداروشکر دعاهات نگرفت😭😂

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

تپش قلب گرفتممم

ببخشید ولی من هشت ساعت در روز اینجا کار میکنم ۱۳ ساله کارم همینه