2777
2789
عنوان

خدااایا چرا منو مادر کردی الهی بمیرم راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 31 پست

ینی چی بچه کثیفی اش رو همه جا مالیده! مگع خودش بدش نمیاد؟ اخه وقتی اینقدر تمیزی و خستگی مادر رو دیده چطور میتونه اینکارو کنه؟ 

همسایه فضول نیست جانم. نگران بچه شده

ولی بنظر من واقعا عجیبه بچه اینکارو کنه. ممکنه پی پی کنه ولی اینکه بکشه همه جا عجیبه. 

جمع کن همه رو بزا بیرون فردا میدی قالیشویی.اعصاب مک جای شما خورد شد

دقیقن نشستم به شوهرم زنگ زدم بیاد جمشون کنه سنگینن زورم نمیرسه هرچی خوابیده بودم پرید 

ولی مبلا رو تازه خریدم نمیشه بدم مبل شویی خرابش میکنن😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی چی بچه کثیفی اش رو همه جا مالیده! مگع خودش بدش نمیاد؟ اخه وقتی اینقدر تمیزی و خستگی مادر رو دیده ...

خیلی کوچولو هست تازه یک هفته نیس یکسالش شده هیچی نمیفهمه به دست و پاش ک مالیده طفلکی قربونش برم  نمیدونسته چیکار کنه فقط بدو بدو کرده و به در و دیوار مالیده مثلا پاک بشه 

تمامه ناراحتیم از دخترمه که الان نزدیک چهار سالشه یه مقدار میفهمه و عاقله ولی منو بیدار نکرده تازه چشم منو دور دیده کرم پودرمم به همه جا مالیده

پس من کی بخوابم ؟؟؟من به عنوانه ی انسان نیاز به استراحت دارم دیگ نمیکشیدم اگه بیدار میموندم بی هوش م ...

درسته من ب خاطر خودت میگم .اونا کوچیکن باید هر لحظه حواست باشه.کارای خطرناک میکنن.الانم خداروشکر کن واسه خودشون اتفاقی نیفتاده خونه ک بالاخره تمیز میشه.منم بچه کوچیک دارم صب تا شبم داره خونه رو بهم میریزه کاملا میفهمم و درک میکنم چی میگی

درسته من ب خاطر خودت میگم .اونا کوچیکن باید هر لحظه حواست باشه.کارای خطرناک میکنن.الانم خداروشکر کن ...

یدونه بچه اوکیه بچه ای سه ساله تقریبا همه چی بلده و خوبم حرف میزنه منظور رو میرسونه دوتا فسقلی مرگ تدریجی بهت دست میدن 

یدونه بچه اوکیه بچه ای سه ساله تقریبا همه چی بلده و خوبم حرف میزنه منظور رو میرسونه دوتا فسقلی مرگ ت ...

اره سخته دوتا.ولی سعی کن وقتی اونا خوابن توام استراحت کن.خدای نکرده اتفاقی واسشون بیفته هیچوقت خودتو نمیبخشی سه سال و نیم خودش بچس عقلش نمیرسه .تو بچه رو سپردی ب یه بچه دیگه

اره سخته دوتا.ولی سعی کن وقتی اونا خوابن توام استراحت کن.خدای نکرده اتفاقی واسشون بیفته هیچوقت خودتو ...

یعنی چی میفهمه 😐😐😐

ماشاالله عقلش به همه چی میرسه بلاست فقط دلش برای شیطونی میره

دوتا بچه هات کوچیکن عزیزم

من پسرم کلاس سومه کوچیکه یکسال هیچوقت نمیسپارم کوچیکه رو بهش که بخوام بخوابم

چه برسه بچه چهار پنج ساله

غذاتو شب قبل درست کن خونتو تمیز کن اخر شب یکم که مجبور نشی صبح زود بیدار بشی

بچتم پوشک کردی شورت و شلوار پاش کن دیگه چه جوری میخواد پوشکو باز کنه

💜
دوتا بچه هات کوچیکن عزیزممن پسرم کلاس سومه کوچیکه یکسال هیچوقت نمیسپارم کوچیکه رو بهش که بخوام بخواب ...

اره میدونم اشتباه کردم 

شبا ساعت ده بچه ها میخوابن ی ذره نور با صدا بیاد از خواب میپرن تنظیمشون بهم میخوره رو صدا خیلی حساسن 

بعد من شخصیتم سحر خیزی هست من مجردم بودم صبا زود بیدار میشدم دست خودم نیس  زود بیدار نشم کارام میمونه شامم از ناهار صبح داشتم زحمتی نبود

خیلی کوچولو هست تازه یک هفته نیس یکسالش شده هیچی نمیفهمه به دست و پاش ک مالیده طفلکی قربونش برم نمی ...

عزیزم او ن چهارساله  ام پیش اون یک ساله بزرگه ولی بچه است.خیلییی بچه

صبر کن این کوچولو چهارساله اش بشه متوجه میشی. اونقد بنظرت گوگولی میاد. چرا؟ چون همیشه پیش این بزرگه بچه است

اصلا ناراحت نباش. اون بچه هم درکی نداره.دنبال فرصت هست

هرگز هم بهش نگو تو بزرگتری بیشتر میفهمی چرا تو اینکارو کردی اون بچه است و..

دوتا بچه هات کوچیکن عزیزممن پسرم کلاس سومه کوچیکه یکسال هیچوقت نمیسپارم کوچیکه رو بهش که بخوام بخواب ...

😂😂🙍‍♀️مای بییی و زیر دکمه و شورتک تنش بود  از پوشک خوشش نمیاد ی بند لباسا از تنش در میاره پوشکش رو  باز میکنه