2777
2789
عنوان

دهم میتونه کنکور ثبت نام کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تو خود حوزه کنکور میخوام بشینم😂

الان جوگیری تو فازی

منم همین بودم

تا اینکه امسال سال اولمه ، پاهام میلرزید از ترسش 

تا ریفتم اخر ثبت نام کردم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

الان جوگیری تو فازیمنم همین بودمتا اینکه امسال سال اولمه ، پاهام میلرزید از ترسش تا ریفتم اخر ثبت نا ...

اصلا من برای این میخوام برم که استرسم بریزه 

چون امسال منفیم بزنم برام مهم نیست فقط تو حوزه میشینم با فضاش آشنا میشم

اصلا من برای این میخوام برم که استرسم بریزه چون امسال منفیم بزنم برام مهم نیست فقط تو حوزه میشینم با ...

ببین حوزه خاصی نداره. ممکنه اسمال یجا بیفتی ، سال بعدش یه جا دیگه . مهم اینه بر استرست که خیلی خیلی سمه ، غلبه کنی. یا یمتونی شرکت کنی و بری با محیطش اشنا بشی اما اصلا به پاسخنامه دست نزنی ، انگار که کلا غایب بودی

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

ببین حوزه خاصی نداره. ممکنه اسمال یجا بیفتی ، سال بعدش یه جا دیگه . مهم اینه بر استرست که خیلی خیلی ...

یعنی اگه ثبت نام کنمو پاسخنامه سفید بدم مشکلی برای کنکور ۱۲ پیش نمیاد؟

یعنی اگه ثبت نام کنمو پاسخنامه سفید بدم مشکلی برای کنکور ۱۲ پیش نمیاد؟

نمیدونم