2777
2789

وا چرا جواب نداده 

چه بی ذوق 

این مورد مواقع تو اسمس بده خودتو راحت کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایتا یجوریهگاهی پیاما خونده میشهگاهی هم پیاما جوری محو میشه نمیبینیمن چند بار اینجوری شدمامیدوارم ای ...

زد تو ذوقم الان دوباره آنلاین شد سین کرد چیزی نگفت😂

من برای اولین بار اینکارو کردمنامزدیم یه ساله

چی بگم بهت عزیزم واسه منم همین بود به نظرم حساس نشو و حالا که پیامو دادی آف شو برو کارهای دیگه‌ت رو انجام بده حتی اگر جوابتم نداد اهمیتی نده ... امیدوارم مادرشوهرت مثه مادرشوهره من نباشه و فقط سرش شلوغ باشه و متوجه پیامت نشده باشه... 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..