2777
2789
عنوان

چیزیییی ب اسم شانس وجود نداره بپرس تا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست
شانس فقط یه اسمه و اسم هرچی میتونه باشه اما واقعا یه سری چیزها بدون تلاش به وجوداومدهکه به اونا همین ...

ن عزیزم چیزی بدون بها واسه کسی ب دست نمیاد اگ منظورت شرایط زندگی خوبه ک  از بدو تولد بوده بله اما ما اونو شانس نمیگیم چون زندگی هیچ شخصی بدون چالش نیس و ابعاد مختلفه این

عزیزم منظورم از خانواده بد خانواده ای نیس ک فقط دخترو محدود کنن 😊هر بدی به یه معنا نیست

منم مثال زدم براتون خانواده بد میتونه هرچیزی باشه میتونه فقیر باشه اصلا ولی ما مسعول زندگی خودمونیم و نمیشه شکستامونو به خانوادمون ربط بدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی که شانس نیاوردن و موهاشون به شدت فرفری شده چی🤣🤣🤣

شوخی

خودم عاشق موهای فرفری ام

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
منم مثال زدم براتون خانواده بد میتونه هرچیزی باشه میتونه فقیر باشه اصلا ولی ما مسعول زندگی خودمونیم ...

استادم میگفت وقتی این جمله رو با تمام وجود درک کنی ک :هیچکس نمیاد

و تو تماما مسئول خواستهات و ارزوها و نیازهاتی

ن پدر و مادرت ن فامیل ن شوهر ن دوستپسر و غیره

ازون نقطه دوباره متولد میشی و رشد میکنی

ن عزیزم ب قول مولانا ادم از زخم ها رشد میکنههمه تو شرایط یکسان نیستن درستاما همه چالش و چیزای ناخوشا ...

اما درصد این چیزا تو زندگی ادمافرق داره مثال میزنم .

مثلا کسی که پدرمادرش هروئین مصرف میکنن با کسی که پدرمادرش تریاک مصرف میکنن یکی نیست .درصد موفقیت یا همون شانس موفقیته اونی که خانوادش تریاکی ان بیشتره ! هردوشون تو خانواده معتاد بزرگ شدن اما درجه اعتیاداشون فرق میکرده و این شرایطی رو ایجاب کرده

استادم میگفت وقتی این جمله رو با تمام وجود درک کنی ک :هیچکس نمیادو تو تماما مسئول خواستهات و ارزوها ...

چقدر حرفتون زیبا و قشنگ بود من این حرفتون ذخیره میکنم(:

خدا شانس بده واقعیه کاشکی شانس میداشتم

شانس ب موقعیتایی گفته میشه ک انگار جهان با تو راه میاد و با تو هم مسیر و هم نظره و کارها و خواستهات ب طرز معجزه اسا حل میشه و موقعیتای خوب سراغت میاد

ک این راه طولانی داره ولی امکان پذیره واسه هرکسی ک بخواد

اما درصد این چیزا تو زندگی ادمافرق داره مثال میزنم .مثلا کسی که پدرمادرش هروئین مصرف میکنن با کسی که ...

عزیزم بخون گفتم هیچکس نمیاد

جالبه اگ زندگی نامه ادمای معروف و موفق دنیا رو بخونیم اکثرا زندگی نامه سختی داشتن..

ب این فک کن و این ک باید سطح توقعات رو از بقیه کم کم پایین بیاریم

اما درصد این چیزا تو زندگی ادمافرق داره مثال میزنم .مثلا کسی که پدرمادرش هروئین مصرف میکنن با کسی که ...

نخیر توی اقوام دور ما دوتا برادرن که پدرشون معتاده و بدترینارو مصرف میکنه یکی از برادرا تو سن ۸ سالگی معتاد شد اون یکی الان ۲۵ سالشه لب به سیگار هم تاحالا نزده و تو اوج موفقیت داره میدرخشه 

ن عزیزم چیزی بدون بها واسه کسی ب دست نمیاد اگ منظورت شرایط زندگی خوبه ک از بدو تولد بوده بله اما ما ...

بله اما اینکه اون چالش چه دوره ای زندگی ادم بوجود بیاد شانسه و خیلی فرق داره .مثلا فرض کنیم دو نفر پدرمادرش معتاد میشن. یوی دقیقا تو دوران مدرسش معتاد میشه و از خرج کنکورش اینا میزنه تا خرج ننه باباش درآد یکی هم بعد از کنکورش که مثلا شغل هم پیدا میکنه پدرمادرش معتاد میشه هردو این چالش رو تو زندگی داشتن اما تو زندگی اولی محسوس تره چون داره با اونا زندگی میکنه و دستش تو جیب اوناس یعنی تو جیب ادمای معتاد

عزیزم بخون گفتم هیچکس نمیادجالبه اگ زندگی نامه ادمای معروف و موفق دنیا رو بخونیم اکثرا زندگی نامه سخ ...

من خانواده ای میشناسم از هر لحاظ مشکل دارن و انگشت نما هستن.دخترای اون خانواده ازدواج  کردن.با یه موقعیت مثل خانواده خودشان .اما بازم هممممه میگفتن چطور ممکنه کسی اومده باشه خواستگاری دخترای این خانواده.

چه شانسی داشتن ک ازدواج کردن و هزار حرف دیگه

عزیزم بخون گفتم هیچکس نمیادجالبه اگ زندگی نامه ادمای معروف و موفق دنیا رو بخونیم اکثرا زندگی نامه سخ ...

شین حرف عینن داری تاثیری که خانواده و جامعه ای که توش زندگی میکنیم رو انکار میکنی .چون اما دوربر ادمهای موفقی زیادی میبینم که با شانس محیط خانوادگی رشد کردن