2777
2789
عنوان

شما اگر نقص داشته باشید بازم حاضرید خود واقعیتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 17 پست
ن منظورم با توجه به اینکه نقاط ضعف دارید بازم اعتماد به نفس دارین؟

صد البته آدم‌های با اعتماد بنفس دنباله بهتر شدن و کمال گرایی میرن وگرنه آدم‌های بدونه اعتماد بنفس جمله‌ی معروفشون اینه که همینه که هست تغییر هم نمیکنیم ... باید این نقاطه ضعف رو شناخت و برطرفشون کرد همین که برطرف بشن ما آدم‌های معقول‌تری برای خودمون و جامعه‌مون میشیم پس اولین مرحله برای پیشرفت.. شناختنه همین نقطه ضعف‌هاست

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
دقیقاهمه سعی میکنن خودشون رو یه آدم کامل نشون بدنسوشال مدیا مخصوصا خیلی رو این قضیه مانور میده و بسا ...

مرسی عالی بود جامع و کامل

خود واقعی بودن جرعت میخاد چون باید تحقیر ها و سرزنش هارو از دیگران بشنوی  اما بازم واکنش نشون ندی و بی تفاوت بگذرم.

آدمی ک به این درجه رسیده ک میگ من به اندازه کافی خوبم و با تاریکی های درونم مشکلی ندارم فقد برای از بین بردنشون تلاش میکنم به بالاترین نقطه عزت نفس رسیده بنظرم 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگذری منظورمه

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..