2777
2789
حتما توسل کن بدون این نشونه تاییده و اینکه امیدوار باش ک حتما حاجت رواییحاجتت چیه جسارتا؟؟

سلام میشه روش توسل کردن رو به منم یاد بدین ؟!

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
چقدر عجیب بیایید یه کاری کنیم حتما متوسل بشیم بهشون حتما حاجت میدن

عزیزم میشه به منم یاد بدین؟

یه حاجت خیلی مهم دارم.

چطور متوسل بشم بهشون ؟!

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید شهید علمدار کدوم شهیده ؟؟میشه واضح تر بگی ؟؟چطور ذکر بگم و چطور ازشون حاجت بگیرم ؟!منم یه حاج ...

شهید سید مجتبی علمدار 

تاپیکش رو زدم عزیزم 

زیارت عاشورا بخونید هر شب قبل و بعدش سه بار بگید:یا زهرا

و برای امام زمان هم زیاد صلوات بفرستید 

چون شهید حضرت زهرا و امام زمان رو خیلی دوست داشت❤️

میگن سید مجتبی خیلی خیلی به حضرت زهرا ارادت داشتن و اینکه با امام زمان هم در ارتباط بودن به زیارت عا ...

ببخشید منظورتون کدوم سید مجتبی است ؟!

عزیزم میشه به منم یاد بدین؟یه حاجت خیلی مهم دارم.چطور متوسل بشم بهشون ؟!

این ذکر رو هم استاد دانشمند تاکید داشتن هر روز ۱۱۰ بار بگید چون خیلی گره گشاست و گفتند اجازه اینو ندارن که بگن از چه کسی شنیدن ولی تضمین داد حاجتمون رو میگیریم

خودتون هم توی نت سرچ کنید راجبش🫂❤️

من همه راه ها رو رفتم نشد

خدا اگه بخواد برات ،اون شدنیع

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

شهید سید مجتبی علمدار تاپیکش رو زدم عزیزم زیارت عاشورا بخونید هر شب قبل و بعدش سه بار بگید:یا زهراو ...

ثواب زیارت عاشورا رو بفرستم به این شهید ؟؟