2777
2789

نه پیام تبریک گرفتم نه کادو و نه هیچ چیز دیگه ای چون باهم دوروزه قهریم ولی مینونس یه پیام بده حداقل زنگ زد به خاهراش و مادرش تبریک گفت منم ‌رفتم بیرون واسه خودم یه شال گرفتم و یه گل شیشه ای ☹️

آفرین بهترین کارو کردی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم روزت مبارک که ظریف تر از گل هستی با اینهمه سخت تر از سنگ 

بهترین کار رو کردی به خودت ارزش بده منم باید اینکارو بکنم برای خودم خرید کنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
روزت مبارک عزیزم 😍 بهترین کارو کردی ما باید همیشه برای خودمون ارزش قائل شیم

مممنونم دوست خوبم روز شماهم مبارک دقیقا کمبود هامو خودم واسه خودم جبران میکنم

عزیزم روزت مبارک که ظریف تر از گل هستی با اینهمه سخت تر از سنگ بهترین کار رو کردی به خودت ارزش بده م ...

مممنونم روز شماهم مبارک تنتون سالم،دلتون خوش..حتما همین کارو کن خودت برای خودت جبران کن

منم امروز ن تبریک ن کادو تازه اشکو دعوام داشتم دیروز واسه خودم قاب گوشی خریدم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
مممنونم روز شماهم مبارک تنتون سالم،دلتون خوش..حتما همین کارو کن خودت برای خودت جبران کن

اینکارو میکنم بچه هام مریضن خودمم همینطور یکم بهتر بشن میرم بیرون واسه خودم تنهایی رستوران یا هر جاییکه دلم خواست ک بشینم فکر کنم چی دوست دارم واسه خودم بگیرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم امروز ن تبریک ن کادو تازه اشکو دعوام داشتم دیروز واسه خودم قاب گوشی خریدم

مبارکه

منم فقط تبریک گرفتم

دلم میخواست واسم گل و حتی شده یه هدیه کوچیک بگیره

واسمون قرض الحسنه افتاد گفت این مال تو 

چطوری بهش بگم پول نمیخوام دوس دارم خودش بره واسم هدیه بخره🫠

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.