2777
2789
عنوان

روز زن پارسال بهم گفت مگه مادرمی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گور باباش اولین بار از این کلمه استفاده میکنم .و با خوندن تاپیکت یهو اومد تو دهنم بیخیال بهش فک نکن

بی‌خیال هستم گاهی یهووو زخمام سر باز میکننن دست خودم نیست

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

ببین هیچوقت واسه کسی که از دستش دادی ناراحت نباش 

۱۷ ساله م بود ، درجه یکم بود 

نشون کرده بودم متوجه شدم با دوست دختر قبلش در ارتباطه 

آبرو منو بردن از بس انگ بهم چسبوند که بگه من باب دلش نیستم ، بعد از ۱۰ سال با اون دختر ازدواج کرد ، الان با یه بچه اون دختر زندگی نداره 

هیچوقت از نخواستنش ناراحت نشدم اما چون پشت سرم حرف زدن گفتم خدا نشونشون بده و داد 

الآنم تو ظاهر رو نبین ، هر کی بد کرد بد میبینه

ببین هیچوقت واسه کسی که از دستش دادی ناراحت نباش ۱۷ ساله م بود ، درجه یکم بود نشون کرده بودم متوجه ش ...

عزیزم ناراحت نیستم گاهی یه بغضی گلومو میگیره دست خودم نیست 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

سنتی بود؟بعد چند وقت از کات عقد کرد

آره  سنتی 

بعد یه سال وقتی عشق اولش از شوهرش جدا شد اینم زیر سرش بلند شد الانم داره ازدواج میکنه باهاش

آره سنتی بعد یه سال وقتی عشق اولش از شوهرش جدا شد اینم زیر سرش بلند شد الانم داره ازدواج میکنه باها ...

خب پس از لج اون اومده بوده سراغت 

امیدوارم خدا بهترین آدم رو سرراهت قراره بده ک این روزارو فراموش کنی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خب پس از لج اون اومده بوده سراغت امیدوارم خدا بهترین آدم رو سرراهت قراره بده ک این روزارو فراموش کنی

ممنون گلم