2777
2789
عنوان

با ده تومن چ میشه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه انگشتر یک و نیم گرمی

فکر نکنم چیز قشنگی بشه باهاش خرید

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
گلگوشمن میخام یه گلگوش انتخاب کردم بخرم گفت ۱۲ تومن ولی پولم کمه باید بزارم روش بخرمش

فکر خوبی بود منم ندارم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
انگشتر کمتر ۲۰ نیست که

چرا هست زیادم هست. برو مغازه هایی که طلای دست دوم میفروشن پیدا میکنی. اگه تهرانی برو‌سبزه میدون

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
طلای سبک بگیر حدود یک نیم گرم‌میشه

هر چ لباس خریدم بی‌فایده بود بعد مدتی از چشم میفته

نمیدونم والا اگه من بودم میرفتم عطر میخریدم,یا وسایل عتیقه

عطر دارم .خونمون هم احتمال داره عوض بشه فعلا چيزي نمیخرم برای خونه

یه انگشتر دارم استفاده نمیکنم بنظرت ارزش داره بفروشم گلگوشی که دوست دارم بخرم؟

نمیدونم زیاد ب طلا وارد نیستم .ولی آدم چيزي ک دوست داره و میدونه ک استفاده میکنه داشته باشه بهتره

اویز طلا برا ساعت

ساعت دوست ندارم