2777
2789

کادو نگرفتم و توقع ندارم چون اینروزا به اندازه کافی مشغله داره همینکه داره برا زندگیمون تلاش می‌کنه ممنونشم😍🙏

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کادو نگرفتم و توقع ندارم چون اینروزا به اندازه کافی مشغله داره همینکه داره برا زندگیمون تلاش می‌کنه ...

من ولی همیشه انتظار دارم حتی یه شاخه گل چیز گرون نمیخام ولی نمیخام خالی بگذره 

خب که چی مثلا ؟!«»
وای خدا چقدر تو خانومی

خندم گرفت با تعریفت

اینجوری بهش نگاه نکرده بودم😂

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
دوسش داری مادر شوهرتو

دوستش که اصلا ندارم فقط به هم احترام می‌ذاریم همین

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بقران مجید من بودم میگفتم پسرت بدبختم کرده پول نداره کادو نداریم

خدا حفظت کنه کلی با تصور چیزایی که گفتی خندیدم😂😂

خودمو تصور کردم که جلوش نشستم و با هوچی گری دارم اینارو بهش میگم😂😂