2777
2789
عنوان

هر چی سیب زمینی سرخ کردم بچه داداشم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 39 پست
بخدابعضی ازبچه هاروازچقدرم بریزی توشکمشون بازم جادارن که وقتی رفتن مهمونی بتونن ابروی ببرن.🤣🤣یبارع ...

خب این فرق میکنه بنظر خیلی هم شیرینه عکس العمل و حرف های یهویی اینجوری 

من میگم بچه بیرون از خونه مثل یه غارتگر رفتار نکنه ،بخدا هیچ فامیل و کس و کاری قربون شلوغ بازی بچه ی کس دیگه نمیره میگن نخورده ندادن بهش تربیتش نکردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین شما خودتون ذوق میکنین چون دوستش دارین ولی بقیه اذیت میشن دوست من بچه هشت ساله ماشالله عاقله اخه ...

دقیقا

تربیت بچه از خود بچه عزیزتر هستش

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

با خمیر یوفکا ..بورک درست میکردم برا شام 

بچه های خواهرشوهرم هر کدومو سرخ میکردم میذاشتم ظرف تند تند برمیداشتن میخوردن 

منم مرغم کم بود برا کنار غذا میخواستم 

ولی حالا یه ذره شعورم بد چیزی نی 

اینجور مواقع باید والدین کنترل کنن 

حالا یدونه دوتا هیچی بخوره طرف نوشجان نه همه ظرف رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

نوش جونش

بچه ها معمولا وقتی خونه یه بزرگتر نزدیک مثل مامان بزرگ میرن طبیعتا حس راحتی دارن

به نظرم در لحظه نباید واکنش بدی نشون بدی که بچه معذب بشه یا حس بدی بگیره که تو ذهنش بمونه

دیگه بچه ۸ ساله متوجه خوب و بد هستباید یاد بگیره که هرکاری رو هرجایی انجام ندهبه نظر من خانواده همچی ...

اره به نظر منم مقصر مادرش بوده که به بچش تذکر نداده و از آشپزخونه بیرونش نکرده.   چون من باشم اینکارو میکنم     خودم هروقت میرم خونه مادرشوهرم توی کیفم خوراکی میزارم بچم که بهونه گیری میکنه خوراکی میدمش که آبروریزی نکنه

مردم ❌️مادر بزرگ✅️

مادربزرگ خودش شاید قربون قد و بالای بچه هم بره هر چقد شلوغ کنه ولی اسی مادر بزرگ خودش و میگه طبیعتا یه آدم پیر کم حوصله و کم طاقت تره 

شاید نظر شما این باشه بچه آزاده خونه ی فامیل نزدیک هر کاری خواست بکنه ولی من کاملااا مخالفمم

خب این فرق میکنه بنظر خیلی هم شیرینه عکس العمل و حرف های یهویی اینجوری من میگم بچه بیرون از خونه مثل ...

عشقم قطعا بچه نداری اکثر بچه ها خونه خودشون کم و کسری ندارن یا حتی توی مهمونی گرسنه هم نباشن ولی بازم ممکنه ازینکارا انجام بدن

مادربزرگ خودش شاید قربون قد و بالای بچه هم بره هر چقد شلوغ کنه ولی اسی مادر بزرگ خودش و میگه طبیعتا ...

من شخصا اگه مادر بزرگی هم داشتم که ندارم دست پر میرفتم خونه اش ولی به نظرم دو کیلو سیب زمینی چیزی نیست بخواییم بچه رو بابتش سرزنش کنیم خاطره میشه براش

ای زندگی حرومت بشه جوانیم