2777
2789
عنوان

داداش وحشی کثافطم خیلی نامردانه به سرم ضربه میزد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 33 پست
میشه دهنتو ببندی؟؟

مشخصه برا چی زدتت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
عزیزم چرا به بابات نگفتی بدجوری تو رو زد تا ذعواش کنه عشقم بنظرم سعی کن با داداشت صمیمی نشی الانم بد ...

بره بمیره ، من احمق همیشه میرفت مدرسه نگران‌بودم این احمق عوضی درحال دعوا با بقیه نخوره زمین ضربه مغزی شه یا خیلی عجله غجله ای خوراکی کوفت میکنه میترسیدم خفهش ه کسی نتونه نجاتش بده ، همیشه نگران بودم

الان همین فردا خبر مرگشو بیارن خم به ابروم نمیاد

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی. بمیرم برااات🥺چرا پسرا انقد وحشی شدن خدااا دیگه باهاش سرد شو محلش نده ولش کن

بره بمیره

از سگ‌کمترم اگه بتهاش حرف بزنم از امروز تا اخر عمرم

من خیلی ادم کینه ای هستیم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

منم خاهر بزرگترم اینطوره البته 4 سال فقط بزرگتر

با شیشه یه باززد تو شونم بطری شیشه ای رو خورد کرد توی شونم

یه بارم داشت خفم میکرد سر سفره برا مامانم اینا تعریف میکرد ک اره فلانی صورتش قرمز شده بود کبود شده بود اونام میخندیدن

کاملا درکت میکنم

...

😞آخی عزیزم حق داری. ولی دعوابین خواهربرادرها طبیعیه .چندسالته؟منم مجردی همش دعوا بود وازخانه فراری

اصلا طبیعی نیست 

و هرگز نمیبخشمش

لفظی اشکال نداره اما کتک کاری رو نمیبخشم هیجوقت

از سگ‌کمترم باش حرف بزنم . کنارم در حال جون دادن باشه میگم بدرک. برام مرد متنفرم ازش

منم خاهر بزرگترم اینطوره البته 4 سال فقط بزرگتربا شیشه یه باززد تو شونم بطری شیشه ای رو خورد کرد توی ...

چقدر نامرد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

اونقد بهم زخم زبون میزنه تصور کن مثلا تویه مهمونی بزرگ نشستی من بیام بشینم جلوی دماغشو میگیره پیش همه میگ فلانی کثیفه نجسه بو میده نذارین بخوره بهتون یا به وسایلوت

همیشه میگم خدایا به جزای تک تک اشکایی ک ریختم برسه ایشالا همین 

...

من یه دختر ۱۳ ساله دارم یه پسر ۶ ساله وقتی دعوا می کنن اصلا سمتشون نمی رم اینقدر همدیگه رو میزنن خود ...

هعی منم بچگیام حتی وقتی ۴ سالش بود یجوری کبود یمکرد منو ، دستام خون میومد ..میبخشدمش 

وقتی کلاس اول شد کلا اهلی شد 

تا اینکه امشب برام مرد.

جلو نمیگرفتن بخدا میکشتمش

لطفا یکم آروم باش چند تا نفس عمیق بکش و یه لیوان اب بخور 

بخدا پشیمون مسشی از نفرین کردنش اون تو سن بلوغه پسرا تو این سن یاغی میشن یه کارا یه رفتارایی میکنن که واقعا دست خودشون نیست

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

عزیزم واقعا می‌دونم دلت شکسته عشقم بیا بغلت کنم😍😍

مرسی گلم

منم خاهر بزرگترم اینطوره البته 4 سال فقط بزرگتربا شیشه یه باززد تو شونم بطری شیشه ای رو خورد کرد توی ...

برن به جهنم.

اونقد بهم زخم زبون میزنه تصور کن مثلا تویه مهمونی بزرگ نشستی من بیام بشینم جلوی دماغشو میگیره پیش هم ...

چرا اینکارا رو میکنه؟؟؟ عجب اشغالیه