2777
2789
عنوان

برای هیچ خواهرم یلدایی نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست
آخی بنده خداها ...از دنیا هم بیخبر ...اونا رسم ندارن طرف عروس چی

بخدا سمت ما اصلا رسم یلدایی بردن برای عروس نیست ولی به بهانه های مختلف برای عروس هدیه میبرن مخصوصا طلا 

من خودم تقریبا چند وقته فهمیدم یه سری شهرا رسم یلدایی بردن برای عروس دارن 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
عزیزم شعور هست زنگ بزنند بپرسند ، خودشون دعوت میکنند ، نمیتونندد بپرسند ک شما رسم دارید یا ندارید ؟

اینکه زنگ زدن خودشونو دعوت کردن که ته بیشعوری بوده هرکی بود فکر میکرد برای هدیه ست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باشه قابل درکه ولی چرا شب پاشدن رفتن خونشون 😅این دیگه قابل درک نیس

این دیگه واقعا عجیب بود برام 

اینکه پاشن بیان هدیه نیارن واقعا عجیبه 😂

نه عزیزم کم. کمش اینجا برای دختر گوشواره با یه روسری قرمز میارن اما اینا هیچی

آخه شهر ما رسم یلدایی نداره من خودم بخدا یه مدته فهمیدم بعضی جاها رسم دارن 

منم خیلی سال پیش که عقد بودم خونواده ی شوهرم اصلا به روی خودشون نیوردن که باید شب یلدایی بیارن بعدش که به شوهرم گفتم گفت بخدا من سردر نمیارم نمیدونستم بعد به خواهر متاهلش گفته بود ما باید واسه زهرا یلدایی میبردیم؟ اونم گفته بود اره.... جالب اینه که ما دو سال عقد بودیم و دو سالشم خودشونو زدن به اون راه تازه عید نوروز هم هیچی برام نگرفتن در صورتی که بعدا که خواهرشوهرم نامزد شد واسه اون یلدایی و عیدی اوردن.... دختر خالمم هم زمان با من عقد کرد و خونواده ی شوهرش سنگ تموم براش گذاشتن حتی فیلم برداری هم کرده بودن و نشون من میداد و پز میداد... منم امسال بعد سالها به روی مادرشوهرم اوردم گفتم دختر خالم اون زمان به من زنگ میزد و پز یلدایاشو میداد 

الهی بمیرم من و مادرو خواهرمم ن از پدر ن از شوهر پ از خانواده شوهر هیچ شناس نیوردیم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...