2777
2789
عنوان

برای هیچ خواهرم یلدایی نیاوردن

513 بازدید | 43 پست

خواهرم اولین یلدای متاهلیش بود 

خانواده شوهرش گفتن ما یلدا خونه شما هستیم 

ما هم گفتیم خدا رو شکر یلدایی میارن

سنگ تموم گذاشتیم پول هم زیاد نداشتیمااا والا با سهام و پس انداز شام و اجیل و شیرینی و مارشمالو....  میگم که بدونید کم و کسری نبود 

هیچی دیگه اومدن اما هیچ یلدایی با خودشون نیاوردن دریغ از یه چیز 50 تومنی 

هیچییی هم نگفتن پدرشم وضعش خوبه در حد یه تیکه طلا هستن حداقل

اونوقت دختر خاله و دختر عموم که همزمان با خواهر من نامزد شدن بهترینا رو براشون اوردن ما رومون نشد بگیم هیچی نیاوردن 

الان روز مادره خواهرم میخواست طلا بخره اما من نمیزارم 

میگم مگه اونا کاری کردن! یه روسری میبری تمام 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

تو زندگی بقیه دخالت نکن شما

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلا با پول خودش برا مادر شوهرش؟؟؟

نصف نصف 

اما بیشترشو دامادمون بخره 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

با هر کسی دقیقا مثل خودش رفتار کنین 

طلا چرا بگیره 

من نمیپسندم این رفتار در رو 

امر به بقیه مشتبه میشه

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

تو زندگی بقیه دخالت نکن شما

منم دخالت ندارم 

فقط ناراحت شدم  خواهر من ارزش یه روسری قرمز یلدایی هم نداشت! 

ب نظرمن گاهی اوقات دخالت خواهرخیلیم خوبه الان خواهرش احساسی تصمیم میگیره میگ بزارطلابگیرم تااون شرمنده شه ولی اصلاشرمنده نمیشن پرروترم میشن توقعم روز ب روزبیشتر.بخدادیدم ک میگن ایشون خواهرشونومتقاعدمیکنن وکاری میکنن احساسی تصمیم نگیرن

ب نظرمن گاهی اوقات دخالت خواهرخیلیم خوبه الان خواهرش احساسی تصمیم میگیره میگ بزارطلابگیرم تااون شرمن ...

دقیقا همینه اونوقت باید هر سال طلا بگیره برای مادرشوهرش و همشم حرص بخوره.

پس دقیقا برا چی یلدا اومدن خونتون ؟! کاش خواهرت از نامزدش بپرسه و بگه احیانا چیزی و فراموش نکردین بی ...

رومون نشد 

با اینحال ما همیشه دعوتشون میکنیم میان 

اما اونا یبار به ما گفتن!