2777
2789

بخاطر اینکه بهش گفتم دستمون خالیه چرا کارت رایانمونو میدی دست مامانت مامانت خودش شوهر داره پسر مجرد لارج داره وضعش خوبه اینم برگشت به خانوادم فوش داد سر نونی ک ب من میده منت گذاشت برداشت روبیکامو کلا ازم گرفت همه مخاطبامو مسدود کرد کد ملیمو داد دوستش تا کلا دسترسیمو قطع کنن ب همه جا خانوما خیلی خستم از زندگی شرایط طلاق ندارم 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥲شرایط طلاق نداری میفهمم ، شرایط کتک که داری برو کلاس دفاع شخصی هر شب انقد شوهرتو بزن که صدای عر عر بده حرصم گرفت از رفتارش

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خوب شد حالا؟بخاطر هشتصد تومن زندگیتو زهر کردی

چرا نگم 

از جلو سوپر مارکت رد میشم دخترم خوراکی میخواد پول ندارم بخرم چرا باید حق ما صرف مامانش بشع

شاید با لج و دعوا گفتی اونم لج کرده.با سیاست جلو میرفتی

نه والا خیلی اروم گفتم گفت اون مادرمه زحمتمو کشیده ولی تو نه

چرا نگم از جلو سوپر مارکت رد میشم دخترم خوراکی میخواد پول ندارم بخرم چرا باید حق ما صرف مامانش بشع

آیا گفتنت زندگیتو بهتر کرد؟

اثر مثبت داشت؟

حتی دلتم خنک نشد بخدا

طرز گفتنت و ابراز نیازت مهم بوده که خرابش کردی

اللّهم عجّل لولیک الفرج
خوب شد حالا؟بخاطر هشتصد تومن زندگیتو زهر کردی

تو بگو هزار تومن حق زن و بچشه یارانه خودشه ینی اگه این زن نباشه اون یارانه نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

دلم میخواد ادم اجیر کنم آدمای اینجوری مثل شوهر شمارو تا مییییتونن بزنن. ابله به زن و بچش نمیرسه کارتشو میده به ننش. خو تو اصلا چرا زن گرفتی میموندی ور دل ننت کل داراییتو میریختی به پاش

دلم میخواد ادم اجیر کنم آدمای اینجوری مثل شوهر شمارو تا مییییتونن بزنن. ابله به زن و بچش نمیرسه کارت ...

پوووف بخدا ک افسرده شدم از بس ک لهم کرده😭

دلم میخواد ادم اجیر کنم آدمای اینجوری مثل شوهر شمارو تا مییییتونن بزنن. ابله به زن و بچش نمیرسه کارت ...

انقد آتیش به دل این زن بنده خدا نکن 

خودش از دست شوهرش ناراحته تو هم بیشتر تحریکش میکنی.

درسته که اول باید به زن و بچش برسه و بعد مادرش 

ولی شاید چیزی باشه که ما از زندگی مادرش خبر نداریم.

بخدا همین خانم با زبون نرم میتونه کاری کنه شوهرش دنیاشو به پاش بریزه ولی با تیکه و کنایه و ناراحتی فقط رابطشونو خراب میکنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
الان میلیاردی ریخت به پاش؟هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

اینی که میگی مال ادمای معمولیه نه کسی که از دهن زن و بچه ش بزنه برا مادرش خرج کنه وظیفه ی مرد اول زن و بچه ست جور خاصی گفتنم لازم نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40