2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر هزینه زیباییتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا چرا مامانت خودت بخر

اخه اون داره دیگه

مشترکی میزنیم😂 خیییلی رژگونه شو دوست دارم

کرم پودرشم رو صورتم خیلی کم نقطه ای میزنم خیلی خوب پخش میشه و میخوابه. پوستمم خراب نکرده

دیگه خودش گفت هرچی خواستی بیا استفاده کن😂

محصول پوستیا خیلی گرونن واسه همین دیگه فقط پول اینارو خودم میدم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تاپیک نچرالای خوشگل که ب زور یه ضد آفتاب میزنن و اصلا نمیدونن ریمل رژ و کرم پودر چیه

حیف ک موقعیت نیست وگرنه مسابقه زیباترین زنان جهان شرکت میکردم و بدون آرایش همه رو شکست میدادم 

هر چقدرم خانم خونه باشیم باز کرم پودر و ریمل و خط چشم و رژ که استفاده می‌کنیم حداقل تو مهمونی هایا د ...

موضوع تاپیک اینه ماهانه چقدر خرج زیباییتون میکنید.قطعا ما ماهانه یه ریمل یه کرم پودر یا خط چشمو رژ نمیگیریم.چند وقت یبار میگیریم.اونی که ماهی ۴۰_۵۰خرج میکنه یعنی روزی یه رژ مصرفشه یا لوازم دیگه؟اون اغراقه .من آرایش ساده در حد مداد چشمو ریمل و ضد آفتاب روزانه مصرف دارم ولی چند ماه یبار میخرم نه هر ماه