2777
2789
عنوان

چرا کاربر خربوریدان معروفه تو سایت❔

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 31 پست

چرا این تاپیک‌ ها رو میزنید ؟! تهش دعوا میشه و ایشون هم ناراحت 

رمز داره برا محبوبیت میزنه!!!

آخه سوال دارع ؟!

خب حتما حرفی زده کاربران خوششون اومده 

حتما کمک میکنه

نظرش طرفدار دارع 

منطقیه

فاز این سوال کننده ها واقعا مشخص نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس تایپیک زدید اسمشو آوردید معروف شد وگرنه منم مهربونم 😅😅😅

بابا اولین باره میزنم🗿

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

آره

خب چون آدم پخته و تو گفتار با بقیه با تجربه ان

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

چرا این تاپیک‌ ها رو میزنید ؟! تهش دعوا میشه و ایشون هم ناراحت رمز داره برا محبوبیت میزنه!!!آخه سوال ...

وا . چتونه واقعا . یه سواله😐😐😐

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

چون مثل شما فضول رفتار های بقیه نیست

نگفتی مادمازل نام ببر کی من فضولیه تو رو کردم🗿

سبک زندگیش متفاوته 

منظقس و عاقلم هست

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

اسمش بامزه س عکسشم خودنمایی توش نیس فقط نمی دونم چرا توی تاپیکای من شرکت نکرده فک کنم موضوعاتی که انتخاب می کنه برای نظر دادن رو شخصا انتخاب می کنه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من قبل اینکه بیام اینستا شناختمشون😂

تو اینستا یه پست بود راجب نی نی سایت یه کی بود میگفت

که کی هست به اسم اپرا  

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

ناله سر نمیده دائم از زندگی همیشه امیدواره  بی ادب نیست  من از چیزاش خوشم میاد

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌