2777
2789
خب این نظر توئه. حالا چون نظر من با نظر تو یکی نیست باید بیام بهت تهمت بزنم و بگم نه تو‌ مشکلت چیز د ...

ببین آخه حرفت خیلی غیر منطقیه و دیدی که همه باهات مخالفند،دیدت رو عوض کن که خودت اذیت نشی

ببین آخه حرفت خیلی غیر منطقیه و دیدی که همه باهات مخالفند،دیدت رو عوض کن که خودت اذیت نشی

نه همه مخالف نبودن،  خودت به کامنتی که باهام موافق بود جواب دادی.

شاید تو باید دیدتو‌ عوض کنی. واقعاً درکتون نمی‌کنم یعنی پز دادن رو کار درستی میدونی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همه مخالف نبودن، خودت به کامنتی که باهام موافق بود جواب دادی.شاید تو باید دیدتو‌ عوض کنی. واقعاً ...

شما اصلا از وز دادن حرف نزدی از اسراف حرف زدی،نه پز دادن رو کار درستی نمیدونم

به حرف خودت فکر کن. غیر منطقی‌تر نیست؟ میگی من نون زیاد رو اسراف می‌دونم ولی ساعت ۳۰ تومنی رو اسراف نمی‌دونم.‌ به نظرت در کل عمرت همه‌ی نونها رو بذاری رو هم چقدر اسراف کردی؟ ۳۰ تومن میشه؟

به حرف خودت فکر کن. غیر منطقی‌تر نیست؟ میگی من نون زیاد رو اسراف می‌دونم ولی ساعت ۳۰ تومنی رو اسراف ...

ساعت رو سالها استفاده میکنم دور نمی اندازم اما نون رو دور میریزم به همین سادگی به همین خوشمزگی

ساعت رو سالها استفاده میکنم دور نمی اندازم اما نون رو دور میریزم به همین سادگی به همین خوشمزگی

نگاهمون متفاوته و به اندازه‌ی کافی نظرمو توضیح دادم.‌ در زندگی خودم بهش عمل میکنم. به کسی مثل شما هم تهمت نمی‌زنم که مسرفی و داری خودت رو گول میزنی. چون خودت بهتر تشخیص میدی.

کاش شما هم یاد بگیری به کسی که مثل تو فکر نمیکنه نگی حسود.

نگاهمون متفاوته و به اندازه‌ی کافی نظرمو توضیح دادم.‌ در زندگی خودم بهش عمل میکنم. به کسی مثل شما هم ...

عزیزم الان شما گوشیت مثلا ۱۰ تومنه به نظرت کسی که گوشیش پنج تومنه به شما بگه اسراف کننده چی جوابش رو میدی؟ 

عزیزم الان شما گوشیت مثلا ۱۰ تومنه به نظرت کسی که گوشیش پنج تومنه به شما بگه اسراف کننده چی جوابش رو ...

چرا فکر میکنی حتماً اونی که گوشیش قیمتش پایین تره میاد به من حرف بزنه و از روی حسادت و ناتوانی داره به من میگه؟

برای من مهم نیست قیمت گوشی خودش از من بالاتره یا پایینتر. اگر حرفش‌ منطقی باشه می‌پذیرم.

بعد هم من نرفتم به اون طرف بگم اسراف کردی. چرا خریدی نباید میخریدی‌. من نه از کسی میپرسم چی خریدی چند خریدی. نه خوشم میاد کسی از من بپرسه.

اون شخص همیشه میاد پز میده، منم با به به و چه چه تأیید میکنم و میگم کار خوبی کردی گرفتی. ولی فکر میکنم واکنشم اشتباهه. چون اصلاً اینجور خرجا رو قبول ندارم و‌ کاملاً اشتباه می‌دونم. حداقلش اینه که دفعه‌ی بعد بی‌توجهی می‌کنم.

چرا فکر میکنی حتماً اونی که گوشیش قیمتش پایین تره میاد به من حرف بزنه و از روی حسادت و ناتوانی داره ...

خب سبک زندگیتون و اولویتهاتون با هم فرق داره، پس اگر واقعا این اذیتت می‌کنه نباید باهاش رفت و آمد کنی ،اما نمیتونی بخاطر اینکه پولش رو اونجوری که دوست داره خرج می‌کنه بیای انگ اسراف کننده بهش بزنی

خب سبک زندگیتون و اولویتهاتون با هم فرق داره، پس اگر واقعا این اذیتت می‌کنه نباید باهاش رفت و آمد کن ...

بله ارتباط رو به حداقل رسوندم اما گویا باید کمتر کنم. انگ نزدم و‌ نخواهم زد. 

اره چرا که نه؟

خب پس دیگه اختلاف نظر اساسی و ریشه‌ای داریم.

برای اینکه پز یعنی فخرفروشی، یعنی به دیگران حس ناتوانی القا کردن، یعنی به جای رفاقت و دستگیری، دنبال رقابت و پس‌زنی باشی. تو همچین فضا و جامعه‌ای دوستی و اتحاد شکل نمی‌گیره. عوضش دشمنی و تنهایی زیاد میشه چون هرکی میخواد ثابت کنه از دیگری برتره.

نمی‌دونم از نظر تو پز چه معنی‌ای میده که میگی خوبه.

خب پس دیگه اختلاف نظر اساسی و ریشه‌ای داریم.برای اینکه پز یعنی فخرفروشی، یعنی به دیگران حس ناتوانی ا ...

پز نیست داره خوشحالیش رو با شما به اشتراک میذاره

دلتون خیلی ناارومه واقعا

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
پس قبول داری پز بده.شما مگه اونجا بودی، اون طرفو می‌شناسی که میگی پز نداده؟

کجا گفتم پز بوده؟

میگم پز نیست داره خوشحالیش رو با شما به اشتراک میذاره

بیخیال عزیزم شما به کار خودت ادامه بده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️