2777
2789
خب شاید شما حس کردی پز دادهشاید اون خیلی عادی بین حرفاش اینو هم گفتهمن خودم تا حالا ساعت 30 میلیونی ...

شما که تو مکالمات ما نبودی. اونقدر به اون شخص نزدیک هستم که می‌دونم اخلاقش چیه، عزیز. عاشق اینه که بره گرونترین لباس و ..‌. بخره، تو یه جمع زنونه بشینه، بگه اینو فلان قدر خریدم، اینو اینطوری خریدم. انگشترمو‌ ببین. خوشگله؟ فلانی فلان قدر برام خریده.

من اصلا از اسراف خوشم نمیاد بریز به پاش بیخود و الکی چیمیدونم مهمونی هایی که 10نمونه غذا درست میکنن اخرشم مجبورن یه بخشی رو بریزن دور

یا کمد پر لباس هایی هست که هنوز یه بار هم پوشیده نشده بازم میخرن 

یا برای هر مهمونی باید یه لباس متفاوت بپوشن 

ولی بنظرم ساعت 30 میلیونی اسراف نیست چون قیمت این ساعت رو به دلار کنی میبینی قیمتی نداره حتی اونجا یه ساعت معمولیه ولی چون پولمون بی ارزشه انقدر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا از اسراف خوشم نمیاد بریز به پاش بیخود و الکی چیمیدونم مهمونی هایی که 10نمونه غذا درست میکنن ...

بله منم با شما موافقم. در مورد ساعت اما به نظرم اسرافه. چون تو زندگیم ساعت هیچ کاربردی ندارد و گوشی کارمو راه میندازه.

اما مشکلم با اون شخص اینه که چرا میاد پز میده؟ با شناختی که از خودش و پسرش دارم، فقط برای جلب توجه و چشم درآوردن این کارا رو می‌کنن و از این که بیاد تو یه جمع تعریف کنه، لذت می‌بره.

بیشتر حرصتون گرفته انگارخوشحال باشید از خوشحالی بقیه وگرنه خودتون ضرر میکنید ایشون که با خوشی از کاد ...

آره حرصم گرفته.‌چون هر دفعه میاد پز خریداشو میده. اینو ببین. خوشگله؟ فلان قدر خریدم. رفتم از یک مغازه این تعداد لباس خریدم.‌همه با تعجب نگاه میکردن. بعد هم هار هار میخنده. خیلی از این کارش بدم میاد و بی‌فرهنگیه. اما الکی جلوش تعریف و تمجید میکردم. از این به بعد می‌خوام بی‌توجهی کنم.

من از هر خوشحالی ای خوشحال نمیشم. وقتی می‌بینم یک نفر با اسراف کردن و بی‌توجهی به اطرافیانش خوشحاله و لذت می‌بره، عاشق اینه که چشم دربیاره، بگه من دارم،من از این کار خوشحال نمی‌شم.

آره حرصم گرفته.‌چون هر دفعه میاد پز خریداشو میده. اینو ببین. خوشگله؟ فلان قدر خریدم. رفتم از یک مغاز ...

اول معنی اسراف رو یاد بگیرید بعد بکار ببرید

مثل اینه یکی بگه گوشی واسه چیته به جای خرید گوشی برو پولشو بده بچه های کار خودت با گوشی نوکیا کارت راه میوفته

اول یاد بگیرید دخالت نکنید تو کار کسی چون این اصلا به شما ربطی نداره

دوم اینکه یاد بگیرید انقدر حسود نباشید و از خوشحالی بقیه خوشحال شید

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
نمی‌دونم تعریفها فرق می‌کنه. من خودم خرید ساعت رو اسراف می‌دونم چه برسه سی تومنی. چون گوشی همون کار ...

درسته حرفات ،ولی خب بخوایم از لحاظ فرهنگی بهش نگاه کنیم ،بله درسته ،اما نگاه کلی ،بشر روز به روز داره زمین نابود میکنه ، من نخرم و تو نخری ، شاید بتونیم ۱ درصد از جامعه رو شکل بدیم ،پس اون ۹۹ درصد بازم به تخریب محیط زیست ادامه میدن ،فرهنگ سازی نیاز به قدرت بالای داره . 

اون آدمی که ۳۰ میلیون میده ساعت یا انقدر پولدار هست که مهم نیست براش ،یا یه آدمی که میخواد خودنمایی کنه ،اگه دومی باشه ،پس شما با یه لبخند بگین مبارکه و اهمیت نده بهش اینجور آدما فقط و فقط باید ازشون دوری کنن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اول معنی اسراف رو یاد بگیرید بعد بکار ببریدمثل اینه یکی بگه گوشی واسه چیته به جای خرید گوشی برو پولش ...

ببخشید من از شما خواستم به من درس اخلاق بدید؟

کاش شما هم یاد میگرفتی اول تاپیکو درست بخونی، بعد معلم بازی دربیاری. 

من در مورد عقیده‌ی خودم حرف زدم. نگفتم اون طرف چی کار کنه یا نکنه.

منم می‌دونم به من ربطی نداره، فقط نمی‌دونم وقتی چیزی که به من ربط نداره رو به من میگه، چی کار کنم؟ واکنشم چی باشه.

ببخشید من از شما خواستم به من درس اخلاق بدید؟کاش شما هم یاد میگرفتی اول تاپیکو درست بخونی، بعد معلم ...

خداروشکر که ادمی مثل شما دور من وجود نداره که از خوشحالی من ناراحت بشه

درس اخلاقم ندادم گفتم این کار و این رفتار فقط به ضرر خودته وگرنه بقیه زندگیشونو میکنن و کیف میکنن شمایی ک حرص میخوری

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
خداروشکر که ادمی مثل شما دور من وجود نداره که از خوشحالی من ناراحت بشهدرس اخلاقم ندادم گفتم این کار ...

یعنی به نظرت کسی که پز خرج کردنش رو میده و میخواد چشم در بیاره کار درستی می‌کنه؟

ما هم باید براش کف و سوت بزنیم؟

درسته حرفات ،ولی خب بخوایم از لحاظ فرهنگی بهش نگاه کنیم ،بله درسته ،اما نگاه کلی ،بشر روز به روز دار ...

خود استارتر داره با گوشی کار می‌کنه که برای تولیدش کلی آب و انرژی صرف شده ،مشکل استارتر اسراف نیست حسادته،جدی نگیر حرفاشو

خود استارتر داره با گوشی کار می‌کنه که برای تولیدش کلی آب و انرژی صرف شده ،مشکل استارتر اسراف نیست ح ...

نظر خودش رو طرف گفته. تو چرا میخوای همه مثل تو فکر کنن و ناراحتی؟

شاید تو هم زیادی خرج می‌کنی و عذاب وجدان گرفتی؟

نظر خودش رو طرف گفته. تو چرا میخوای همه مثل تو فکر کنن و ناراحتی؟شاید تو هم زیادی خرج می‌کنی و عذاب ...

من متاسفانه توی مصرف نان اسراف میکنم اما نسبت به جیبم خرج میکنم و از نظرم هر کس نسبت به جیبش خرج کنه هیچ مشکلی ندارن و نوش جونش

من متاسفانه توی مصرف نان اسراف میکنم اما نسبت به جیبم خرج میکنم و از نظرم هر کس نسبت به جیبش خرج کنه ...

خب این نظر توئه. حالا چون نظر من با نظر تو یکی نیست باید بیام بهت تهمت بزنم و بگم نه تو‌ مشکلت چیز دیگه است؟