2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم کسی که میتونه با یکی دوتومن، یه ساعت خوب و معقول بخره اسرافه سی ملیون پول ساعت بده

مطمئنن ساعت ۲ تومی خیلی زود خراب میشه من خودم خریدم بیکیفیت ولی ۳۰ میلیونی نه خوب کار میکنه

به نظر من ظلم کرده چون اولاً ساعت خیلی ارزونتر هم همون کار رو انجام میداد و می‌تونست اون پول رو جایی ...

۳۰ تومن واقعا پولی نیست با همین ۳۰ تومن ایران تو خارج از کشور نمیتونی چیزی بخری خارجی ها میرن چندمیلیارد ساعت میخرن 

منو شوهرمم دوتا ساعت سِت گرفتیم دونه ۲۴ داره حرفای اسی بهم برمیخوره واقعا 😕

منم😕 البته کلاس الکی نزارما من طلا الان هیچی ندارم همه رو فروختم خونه خریدیم فقط همین ساعتودارم😂😂 و اینکه اسراف بنظر من تو برق آب غذاهای اضافی کدخورده نمیشه هست ن وسیله ای ک ب دردت میخوره 

خب نکته اینجاست که گلایه تون باید از این باشه نه از اینکه چرا خریده یا چرا پول زیاد داده

بله منم تو تاپیک نگفتم چرا خریده. گفتم؟ سؤالم این بود که واکنش شما به کسی که با افتخار از ولخرجیهاش میگه چیه.