my_hoss مدیر عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 26 عنوان مامانم هیچوقت روز دختر بهم تبریک نگفته | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 17 پست شما باشید جشن میگیرید برای این مادر؟؟ اینجور نیست که بد باشه زیاد اعتقادی به روز دختر و مادر و پسر و مرد نداره دیروز | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 4946 شما تبریک بگو اندازه ی توانت براش کادو بگیر مامانا خیلی زحمت میکشن اکثرا به چشم نمیاد من که خودم مادر ندارم 😔 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ستاره525 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 10865 روز دختر با روز مادر زمین تا آسمون فرق داره به نظر من.روز مادر یه بهانهست برای تشکر از اییییین همه زحمات مادر. روز دختر که تازگیا مد کردن،حقیقتش به نظر من معنی خاصی نداره اصلا.
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 10966 روز دختر با روز مادر زمین تا آسمون فرق داره به نظر من.روز مادر یه بهانهست برای تشکر از اییییین همه ... روز دختر مگه ما مامان هامون را نه ماه داخل شکم نگهداشتیم .شب و روز مراقب بودیم .من روز مادر را تبریک نگفتم ولی دعوا راه انداختم به بابام واسه ننه ام چیزی بخر. فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ