2777
2789
عنوان

چیکار کنم از زلزله نترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 26 پست
نه خداروشکر گسل خیز ک نیست ولی درمان نداره این ترسا

بیخیال منم گاها به این چیزا فکر میکنم ولی این تفکرات واقعیت ندارن پس بهشون توجه نکن ، فکر بکن اما نگران نشو (نگاه به افکار بدون قضاوت)نحوه ی این نوع تفکر رو بزن گوگل به من تا حدی کمک کرد اما همش یادم میرفت ادامه ندادم

بله

منم این ترس دارم درک میکنم چی میکشی

من اون زمان ساعت خوابم بهم میریزه مثلا بقیه ساعت12 شب بخوابن من 8صبح میخوابم 

وقتی هم میلرزه خونه بدنم سست میشه بهم اب قند میدن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال منم گاها به این چیزا فکر میکنم ولی این تفکرات واقعیت ندارن پس بهشون توجه نکن ، فکر بکن اما نگ ...

هر وقت اومد تو ذهنت فقط بهش نگاه کن هیچ کاری نکن نه نگران شو نه هیچی

چون واقعا قرار نیست زلزله بیاد و این حرفا فقط توی سرته باور کن

بله

کجایی عزیزم‌؟ چند ریشتر بود

مشهد اطرافش 

۳ ریشتر

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
بیخیال منم گاها به این چیزا فکر میکنم ولی این تفکرات واقعیت ندارن پس بهشون توجه نکن ، فکر بکن اما نگ ...

مرسی عزیزم چی سرچ کنم

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
منم این ترس دارم درک میکنم چی میکشیمن اون زمان ساعت خوابم بهم میریزه مثلا بقیه ساعت12 شب بخوابن من 8 ...

خیلی وحشتناکه یع تکون کوچیک تو وسایل خونه منو تا سر حد مرگ میبره 

هر وقت اومد تو ذهنت فقط بهش نگاه کن هیچ کاری نکن نه نگران شو نه هیچیچون واقعا قرار نیست زلزله بیاد و ...

چ جالب راه حل خوبی بود مرسی دقیقا الان یکم آروم شوم 

تفکر بدون قضاوتاینطوریه که تو فقط وقتی فکر میاد تو سرت هیچ تصمیمی با اون فکر نمیگیری اینو یکی توی تا ...

چ جالب خیلی جالب بود واقعا الان یه جورایی عملیش کردم تو ذهنم آروم تر شدم واقعا مرسی 

خیلی وحشتناکه یع تکون کوچیک تو وسایل خونه منو تا سر حد مرگ میبره

اره 

فکر کن تو سرما قلتک ردشده همه چی لرزیده منم نمیدونستم قلتکه با لباس خونه دویدم تو حیاط حاضر نشدم برم تو

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

تفکر بدون قضاوتاینطوریه که تو فقط وقتی فکر میاد تو سرت هیچ تصمیمی با اون فکر نمیگیری اینو یکی توی تا ...

اواین باره تو نی نی سایت از تاپیکی ک ردم نتیجه گرفتم 😂