2777
2789
عنوان

از شدت استرس دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 42 پست
منم امتحان دارم ولی انقد بیخیالم که نگو میدونی چرا؟ چون خدامراقبمونه .اینکه من اگه بخونم و دقت به خر ...

خب نگرانم معدلم پایین بشه بعد با چه رویی تو رو خانواده ام نگاه کنم 

به خدا دروغ نمیگم کاش پیشم بودی میدیدی که به زور نفس بکشم دو بار تا حالا بالا آوردم خیلی حالم بده تو ...

میدونم راست میگی منظورم اینه که خودتو اذیت نکن

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا بیا منو آرومم کن دارم به زور تو حیاط نفس میکشم نفسم بالا نمیاد

اخه عزیز دلم الان چند تا نفس عمیق بکش.

بیا فک کنیم .

تو درستو میخونی اره؟ پس هیچوقت تجدید نمیشی .تا اینجاش اکی .

اما بر فرض که خوندی ،امتحانتم بد دادی؟ چی میشه ،باور کن هیچی این فقط یه نمونه سواله که برای ترم دوم که تاثیر معدل داره اما ه بشی همین .

مثل همه نمونه سوالایی که الان تو خونه حل میکنی .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

میدونم راست میگی منظورم اینه که خودتو اذیت نکن

چجوری هونسرد بشم 

الان میترسم تو کلاس شاگرد اول نشم معدلم پایین بشه تو مدرسه آبروم بره خیلی نگرانم چجوری تو روی پدر مادرم نگاه کنم  

چجوری هونسرد بشم الان میترسم تو کلاس شاگرد اول نشم معدلم پایین بشه تو مدرسه آبروم بره خیلی نگرانم چج ...

خب دیگه.. اینوگوشزد کن ازهرچی بترسی همون سرت میاد

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

خب نگرانم معدلم پایین بشه بعد با چه رویی تو رو خانواده ام نگاه کنم

ادم وقتی خجالت میکشه که تلاش کافی نکرده باشه .

اگ تلاش کنی هر نمره ای هم که بگیری باعث افتخاره .

اخه عزیز دلم الان چند تا نفس عمیق بکش.بیا فک کنیم .تو درستو میخونی اره؟ پس هیچوقت تجدید نمیشی .تا ای ...

ببین من میترسم معدلم کم بشه آبروم بره به چه رویی تو روی پدر مادرم و مدیر مدرسه ام نگاه کنم اگه نمره ام از بقیه بچه ها کمتر بشه چی چیکار کنم 

اگه شاگرد اول نشن چی ایناست که حالمو بد میکنه 

ادم وقتی خجالت میکشه که تلاش کافی نکرده باشه .اگ تلاش کنی هر نمره ای هم که بگیری باعث افتخاره .

بعد چجوری با نمره کم زندگی کنم من باید حتما معدلم بالای ۱۹و نیم بشه 

ببین من میترسم معدلم کم بشه آبروم بره به چه رویی تو روی پدر مادرم و مدیر مدرسه ام نگاه کنم اگه نمره ...

نمرات این ماهت دور و بر چند بود؟ 

بعد چجوری با نمره کم زندگی کنم من باید حتما معدلم بالای ۱۹و نیم بشه

اره عزیزم منم مث تو کمالگرام درک میکنم .

ولی خب استرس و نگرانی فقط بدنتو داغون میکنه .

بخاطر اون روزای خوبی که میری دانشگاه بتونی کیفشو کنی ،این استرسو به خودت وارد نکن .

اره عزیزم منم مث تو کمالگرام درک میکنم .ولی خب استرس و نگرانی فقط بدنتو داغون میکنه .بخاطر اون روزای ...

الان چیکار کنم حالم خیلی بده باور کن دارم میمیرم از شدت استرس