2777
2789
عنوان

چرا انقد تو این زمینه افتضاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 20 پست
کسی مثل شما اصلا حرف بد نمیزنه که طرف بخواد بی احترامی کنخ

دقیقا ، ازکجا دونستی

خوب مثلا به شوخی میگن بابا بیشعور کثافت اینطوری منم نمیدونم چی بگم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ، ازکجا دونستیخوب مثلا به شوخی میگن بابا بیشعور کثافت اینطوری منم نمیدونم چی بگم

بعصصیا این کلمات رو دهنشونه شما محترم باش یواش یولش یاد میگیرن مثل خودت باشن  اگر از رو شوخیه

از لج کسی بگه این کلماتو دیگه احتمالا وسط دعواس شاید یه کاری کردی که اینطور میگن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دقیقا ، ازکجا دونستیخوب مثلا به شوخی میگن بابا بیشعور کثافت اینطوری منم نمیدونم چی بگم

شوخی جواب نمیخواد 

اتفاقا تو هم بخند 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شوخی جواب نمیخواد اتفاقا تو هم بخند

آخه همونه بهم میگن لال مظلوم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

زنگ بزن بگو..افتخار میکنم این روز زن رو به خانمی که بهترین روزهام رو با پسر خوبش طی میکنم  تبریک شاد باش بگم ، و آرزوی سلامتی و تندرستی براتون دارم ، چون واسه شوهرم بهترین مادری .... 

عجب صبری خدا دارد