2777
2789
عنوان

چرا بعضی زنا انقد خرابن

300 بازدید | 30 پست

نامزدم تو کلینیک مشغول به کاره(دندون پزشکه) امروز رفتم بهش سر بزنم همکاراش و پرستارها هم منو می‌شناسن و کاملا از نامزدیمون مطلعن بعد یکی از پرستارها مدام خودشو می‌چسبند بهش به هر بهونه ای صداش میزد باهاش حرف می‌زد بعد تازه اون ب من چشم غره میرفت😐یکی ‌‌شون هم که انقد با غشوه می‌خندید و صداشو نازک می‌کرد انگار چه خبره😐💔انقد عصبی شدم نامزدم هم متوجه شد گفت تو دهن ب دهن اینا نشو ولشون کن ولی آخه تا کی😑دارم از این حرص میخورم که با کمال پرویی جلو من همش میچسبد بهش😐

فضای دندون پزشکی که من میرم هم همینه ... یعنی دخترا شل.... ولووووو...

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیر زنا خراب شدن از جوونا چ اننظاز 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
خب میرفتی جلوتر میگفتی فاصله اجتماعی رو رعایت کن اگ بلد نیستی یادت بدم گلم

نه این بچه سال بازیا چیه 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

گند زدن ب زندگیا این خرابا 

قبلا خیانتا کمتر بود چون دخترا انقد راحت ب دست نمیومدن مردای خراب تک و توک بود الان قربونش بدم زیاد شده 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️