در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم قراره برای ماشین همسرم بفروشم اما میدونم دیگه نمیتونه بخره برام موندم چه کنم☹☹
اگه به نام خودت میشه خوبه
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
اگه برا ماشین یا چیز دیگه لازم داشته باشه بقیشم میفروشم
طلا که چیزی نیست جونمم بهش میدم
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
نه بابا خودم رانندگی بلد نیستم درواقع ترسو هستم به نام خودش
نده حیفه
برا خرید خونه سرویسمو فروختم اگه برا ماشین یا چیز دیگه لازم داشته باشه بقیشم میفروشم طلا که چیزی نیس ...
خونه به نام خودت هست؟
ماشین گرون نخریدم دروغ چرا ارزون خریدم ولی اره همونم به نام من زد بازم میگم همسرم شکر خدا آدم خوبیه که میدونستم جبران میکنه ولی اگه آدم بدی بود نمیدادم