2777
2789
عنوان

مشورت درمورد انتخاب خواستگار بیاااید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 99 پست
منتظر بمون ولی چی میشه آدم اسم خودش رو میاره عاشق و به فکر خواستگار های دیگه هست و بین چند راهی میمو ...

مسئله من فشاری هست ک تحمل میکنم وگرنه نه اجازه دادم ن میدم که خاستگار بیاد برام و ی تارموهاشم نمیدم ب صدتا اینا

مسئله من ازاری هست ک میبینم و سوالمم این بوده ک از نظر بقیه دوستان هم از رد کردن اینها پشیمون میشم یان

دوست پسرتو بترسونش بگو من به خواستگارم جواب بله دادم و دیگه کات کنیمببین واکنشش چیه، اگه سریع کوتاه ...

نگاه حرفات درسته و موافقم 

ولی بند اول رو درک نمیکنم 

هر دو طرف می‌دونن پسره تو فشاره بعد میگی بترسونه؟ نمیفهممش کلن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم حقیقتااما فقط همین که پدرت تایید و راضی باشه خوبه یعنی مثلا میگه که یه سال وایسی بد میشه یا ...

اره خودمم نظر پدرم واسم خیلی مهمه چون هروقت حرفشونو گوش نکردم پشیمون شدم

بابام صلاح نمیدونه بدون تعهد رسمی و مسئولیت رسمی همینطوری اسممون رو هم بیاد

نگاه حرفات درسته و موافقم ولی بند اول رو درک نمیکنم هر دو طرف می‌دونن پسره تو فشاره بعد میگی بترسونه ...

من فقط عنوان و متن اصلی تاپیک رو خوندم، پسره تو چه فشاریه؟ از کجا معلوم راست میگه؟ دیگه اینا بستگی به خودش داره
اگه واقعا تو فشاره ازش مهلت بخواد و بگه که براش مشخص کنه چقدر پاش صبر کنه
دختر جوون نمیتونه زندگیشو تباه کسی کنه که آخرم به سرش بزنه و نیاد خواستگاریش و همه حرفاش دروغ باشه.

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

دوست پسرتو بترسونش بگو من به خواستگارم جواب بله دادم و دیگه کات کنیمببین واکنشش چیه، اگه سریع کوتاه ...

میدونم که اگه بگم جواب بله دادم قبل اینکه وقت کنم بگم دروغ گفتم کشته خودشو دور از جونش

اصلا نمیتونم تو چنین اضطرابی قرارش بدم هربار ک ازین بحثا میکنیم بهم ریخته میشه و کلی از بازده و انرژیش کم میشه ماهم ک وقت و فرصتی نداریم برای این معطلی ها):

مادرش برام انگشتری ک میخواس واسه نشون بیاره رو اورد داد بهم

اما من ننداختم گفتم بمونه به موقعش 

میدونم که اگه بگم جواب بله دادم قبل اینکه وقت کنم بگم دروغ گفتم کشته خودشو دور از جونشاصلا نمیتونم ت ...

۶ سال باهاش بودی مطمعن باش اگر با کسی دیه بری همین داخل دلت هست اصلا نمیتونی سنت کمه بابا یکسال منتظر بمون 

میدونم که اگه بگم جواب بله دادم قبل اینکه وقت کنم بگم دروغ گفتم کشته خودشو دور از جونشاصلا نمیتونم ت ...

ببین من منطقی و به عنوان یک شخص سوم نظر میدم.
کسی که نتونه مشکلات زندگی رو تحمل کنه و سریع فکر خودکشی بیاد تو ذهنش (چه برسه به انجامش) به نظرت میتونه یه کوه محکمی باشه برات؟ میتونه کسی باشه که توی اوضاع سخت زندگیتون، مشکلاتتون بهش تکیه کنی؟ باور کن زندگی مشترک سخته، صبوری میخواد، درک کردن میخواد، اینکه یاور و همدل همدیگه باشین میخواد، وقتی نتونه از پس مشکلاتش بر بیاد و با "نه" گفتن ساده ی تو بخواد خودشو بکشه، به نظرت میتونه تو زندگی کمک حالت باشه؟ یهو ی مشکلی پیش اومد و دعوا کردین و تهدیدت کرد که خودشو میکشه چی؟
من میگم منطقی فکر کنین، باهم قطعا ی جلسه مشاوره ازدواج برید، مشاور یکم با تو حرف میزنه، یکم با اون، یکم باهردوتون باهم، ازمون شخصیتی و غیره میگیره ازتون و بهترین راه حل رو بهتون میده.

فقط درک کن که اگه ازدواج کردی تنها راه حل برگشت از راه اشتباهت طلاقه و اسم مطلقه خوردن رو پیشونیت، یا هم سوختن و ساختن!

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

اگر ناراحت نمیشی میشه بدونم چ فشاری تحمل میکنی؟؟

نه عزیزم ناراحت واسه چی؟

خانواده دائم توقع دارن سروسامون بگیرم

تو هرجمع خانوادگی موضوع اصلی صحبت ازدواج منه و من چندین ساعت مشغول قانع کردن و نصیحت گوش کردنم

برام میگردن دنبال خاستگار جوری ک انگار ترشیدم

سر هز نذری و هرچی حرف شوهرکردن منه و...ازین چیزا

نمیدونم متوجه شدی یا نه ولی فضای روانیم رو متشنج کردن

۶ سال باهاش بودی مطمعن باش اگر با کسی دیه بری همین داخل دلت هست اصلا نمیتونی سنت کمه بابا یکسال منتظ ...

به نظر من منطقی رفتار کنه خیلی بهتر از اینکه 6 سال رو بکنه 7 سال! و یک سال وابستگی و در به دری برای خودشو و اون بسازه.

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

من فقط عنوان و متن اصلی تاپیک رو خوندم، پسره تو چه فشاریه؟ از کجا معلوم راست میگه؟ دیگه اینا بستگی ب ...

خب من درجریان ریز ب ریز زندگیشم نیاز نیست دروغ بگه خودم میبینم همه چیو