2777
2789

بچه ها رل من رفیق دامادمونه یعنی شوهر خواهرم  خب؟ حالا من رلم رفته بود اصفهان برام سوغاتی یه بسته گز با یه شاخه گل آورده بود.. حالا روز مادر خواهرم اینا هم خونمون بودن.. من این گز و گل رو به عنوان هدیه دادم به مامانم یعنی دادم خواهر کوچیکم داد چون اون پول نداشت گفتم عب نداره تو بیا اینارو بده خیلی خوشحال شد.. حالا دامادمون نذاشته برنداشته رفته به رلم گفته عجب گز خوشمزه ای عجب گلی.. یعنی بهش فهمونده که من اونارو دادم به مامانم.. میدونم رلم خیلی ناراحت شده ولی اصلا به روم نمیاره.. این دامادمون خیلی دهن لقه هر چی تو خونمون اتفاق میفته میره ب رلم میگه بار ها هم بهش گفتم نگو 

الان خیلی عصبیم به نظر شما چیکار؟ 

با خودش یا آجیم پیام بدم بگم بره چی رفته گفته؟ 

خیلی عصبیم خیلی اصلا نمیدونم چیکار کنم من 

جلوی رلم خیلی زشت شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری که کردی رو به رلت بگو .بگو آبجی کوچیکم خیلی خوشحال شد دستت درد نکنه .بگه راستی چه گز خوشمزه ای ...

نه میدونم خیلی ناراحت میشه بابا میخوام به این دامادمون یچی بگم دهنشو ببنده

نه میدونم خیلی ناراحت میشه بابا میخوام به این دامادمون یچی بگم دهنشو ببنده

تو فعلا یه کار کن رلت ناراحت نشه .در اصل اون گز رو خودتون خوردی از خونه بیرون نرفته که .

اگه تو بگی آبجی کوچیکم ناراحت بود منم با این که دوستشون داشتم دادم که دل بچه خوش بشه

تو فعلا یه کار کن رلت ناراحت نشه .در اصل اون گز رو خودتون خوردی از خونه بیرون نرفته که .اگه تو بگی آ ...

خب باشه اینو میگم.. ولی به دامادمون چیزی نگم؟ یا ب آجیم؟ آخه خیلی عصبیم