2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عرضه زندگی دارم ولی ادماش نمیزارن منم مث بقیه ادما میخوام زندگیم عادی باشه تو هیچی نمیدونی لطفا ...

فقط اینو بگو من به کسی کاری ندارم و خودم میتونم با اراده خداوند همه جیز بهش بسپار تو فقط اقدام کن همین بعد ببین چطوری راها برات باز میشه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

دیگه به خودکشی سعی کن فکرنکنی و در عوض با دعا و تلاشِ دوباره اوضاع رو عوض کنی...

خداقطعا بهت کمک میکنه،

به روزی فکرکن که بگی از پسش براومدم....

هزارتا دلیل ممکنه وجود داشته باشه به خاطر مشکلت، سعی کن اونارو پیدا و حل کنی

راه های بهتری هم هست چون اول خودتو دوست نداری هجمه های دیکران روت اثر میزاره اول ببین تواناییهات جیه ...

توانایی من موسیقیه ولی نمیزارن منم بیخیالش شدم تجربیو دوست دارم ولی نمیدونم چرا نمراتم اینجوری میشه از یه طرف  مدام دختره تو فامیلمونو میزنن تو سرم نمیخوام دعوا شه چون میان گارد میگیرن ولی اون دختره با پارتی رفت هوشش بیشتر نبود یا بیشتر نخونپ🥲

دختر جان واسه نمره خودکشی نکن چه شاگرد اول هایی که الان به جایی نرسیدن یا درس رو ول کردن 

هنوزم که امتحانات ترم اولت شروع نشده خیلی راحت میتونی موفق شی 

من سالها پیش پایه هفتم به شدت افت کردم بالاترین نمره م 1 بود ریاضی که همش صفر شاید باورت نشه توی اخبار جوانه ها یه جمله گفت که نمره خوب ربطی به هوش نداره بیشتر تلاش هست همین یه جمله منو نشوند سر درس 

اون ترم منی که ضعیف ترین دانش آموز کلاس بودم معدم شد 18 و اندی رتبه چهارم شدم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

نوشتن احساسات خیلی کمکت میکنه تا راه های جدید پیدا کنی و اون جاده های تاریک ذهنت باز میکنه هر احساسی بنویس بعد پاره اش کن 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
نوشتن احساسات خیلی کمکت میکنه تا راه های جدید پیدا کنی و اون جاده های تاریک ذهنت باز میکنه هر احساسی ...

گوشیم پر نوشتس که اگ کسی بخونه افسردگی میگیره همشم زندگیمو حالت رمان نوشتمش😅ولی رو کاغذ نیست

توانایی من موسیقیه ولی نمیزارن منم بیخیالش شدم تجربیو دوست دارم ولی نمیدونم چرا نمراتم اینجوری میشه ...

دیگه شرایط اینه با پدر مادرت صحبت کن برن مشاوره خودتم برو 

و با صحبت عاقلانه و بدون دعوا عصبانیت خواسته ها و نیازات و توان مندهات بهشون بگو