2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی هم قشنگه ها

348 بازدید | 21 پست

اگر یار خوب داشته باشی ،، البته مجردی هم خوبی های خودشو داره اما خب من آرامش و سکوت زندگی متاهلی رو بیشتر دوستدارم تا الان خواب بودم ماهی مواد زدم  همسرم اومد از بیرون میخواد ماهی کباب کنه و بعدش بریم خونه خواهر شوهرم ،، منظورم از گفتن این چیزا اینه ک با چیزای کوچیک هم میشه شاد بود میشه ازش لذت برد و برای چیزایی کوچیک آرامشمون رو بهم نریزیم زندگی کوتاه تر از چیزی هست ک همش با دعوا و قهر بگذره🌱♥️✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما زندگی را فهمیدین👏👏

منم لحظه ها را زندگی میکنم براق همین دلم ارومه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

همسر منم الان قراره ازسرکار بیاد روز زن هیچی برام کادو نگرفته چون دستمون خالیه  ولی ازش ناراحت نیستم 

پارسال بهم یه دسته گل داد دیر تبریک گفت دوروز قهر کردم امسال کادو هم نگرفتم تبریک هم نگرفتم قهرم نیستم نمیدونم خیلی پوست کلفت شدم

فدات عزیز دل منننننی تو دورت بگردم ماهم مثل همه زن و شوهرا بحث هم داریم اما خب زود تمومش میکنیم 🌱😘 ...

خدانکنه عزیزم

میدونم همه زندگیا بحث و جدل هست ولی باید ادمی باشی که زود تموم کنی نه کش بدی و به درازا بکشه

خداروشکر شما عالی هستی🌹😘

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
همسر منم الان قراره ازسرکار بیاد روز زن هیچی برام کادو نگرفته چون دستمون خالیه ولی ازش ناراحت نیستم ...

پوستت کلفت نشده درکت بالا رفته

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️