2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدر بدون دختر .

هعی خواهر الان میخام برم خیاط لباس ماه قبلو تغییر بدم 

چرا؟ چون لباسه از تنم میفته 

تو میتونی لاغر شی ولی من اصلاااا چاق نمیشم تازه قدمم بلنده چاق ام شم معلوم نمیشه 😞

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
منم همینطور بازوهام با بدنم تنتسب ندارن خیلی چاقترن شونه های پهن پایین تنه لاعر تازه باسنمم تخته تخت ...

منم از خودم متنفرم .شب یلدا برادر شوهرم منو با لباس تو خونه دید قشنگ ابروم رفت .همش خودخوری میکنم میگم حالا پیش خودش میگه چقدر هیکلش زشته

ندیده عاشق اندامت شدم .😍

ذوق کردم چرااا 😂😍

ولی جدی اتفاقا اونایی ک تپلن لباس از سرشونه واسشون خیلی خوشگل میمونه 

تو خونه اسکات بزن باسن دربیاری

ذوق کردم چرااا 😂😍ولی جدی اتفاقا اونایی ک تپلن لباس از سرشونه واسشون خیلی خوشگل میمونه تو خونه اسکا ...

واقعی گفتم .به نظرم لاغری زیباست.باسن نخواستم بالام چاقتر نشه کافیه😂

واقعی گفتم .به نظرم لاغری زیباست.باسن نخواستم بالام چاقتر نشه کافیه😂

بده من نمیخای گوشتاتو 😂

باشگاه چرا نمیری؟

البته خودمم نمیرم

واقعا ای خدا گفتنت به جا بود .شوهر من خیلی متلک میندازه.💔

دیگه خستم همچی زنا بجاست من مثل مَردی شدم.نمیدونم چرا باسنم اینقدر صاف و تخته چیکارش کنم یه ذره لاقل برجسته شه همجام از چاقی داره میترکه بجز باسنم 

دیگه خستم همچی زنا بجاست من مثل مَردی شدم.نمیدونم چرا باسنم اینقدر صاف و تخته چیکارش کنم یه ذره لاقل ...

میدونی چیه؟حس میکنم تحرکمون هم کم هست .من به شخصه اگر دو روز یدو بدو کنم بیرون از خونه قشنگ حس میکنم یه سانت شکمم رفته تو .اکر شرایطشو داری برو باشگاه مربی بهت برنامه بده

والا بچه کوچیک دارم شوهرمم موافق باشگاه نیست

خدا این شوهرارو لعنت کنه 

من هرچی داشت گرفتم انداختم خونه ننش

کاراش اومد باز جلو چشامممم