2777
2789
عنوان

خاستگارم یه پسر ده ساله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 101 پست

استارتر داری وابسته میشی شیوه ای که آقایون با هر سن و سالی در مورد خانما خوب بلدن وابسته کردن طرف و غلبه احساس به عقل و منطق

فوری از این رابطه سمی بیا بیرون

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیس تو۲۰سالگی آخه اون بچه میدونی مادر شدن واسه بچه دیگه چقدر سخته خصوصا پسر که لجباز بیست سال چیزی ن ...

دقیقا 

۲۰ سالگی تقریا برای ازدواج خوبه ، نهایت بتونه مادر شدن رو اولین بار از وجود خودش تجربه کنه ، نه اینکه وارد به چالش سخت بشه و انرژی برای بچه ی خودش نداشته باشه

من نمیدونم اون آقا چه فکری پیش خودش میکنه که رفته بعنوان خواستگاری 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عرض کردم اگر کسی میخواد جدا بشه لطفا دیگه ازدواج مجدد به سر نزنه، تا اونجایی که میتونه ازدواج نکنه، ...

اگه ازدواج دوم با منطق و عشق باشه نتیجه ی خوبی داره شما فرض کن یه اقا و خانم زیر سی سال ازهم جدا بشن با بچه یعنی ما بیایم حق زندگی مشترک رو ازشون بگیریم تو بیست و چند سالگی

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

اگه ازدواج دوم با منطق و عشق باشه نتیجه ی خوبی داره شما فرض کن یه اقا و خانم زیر سی سال ازهم جدا بشن ...

عزیزم حداقل تا اون بچه سنش کمه ازدواج و زندگی و ارتباط با اون بچه خیلی خیلی بهتره.، ولی واقعا بچه ی ۱۰ ساله رو چجوری میشه باهاش کنار بیایی، سخته فکر میکنی

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم حداقل تا اون بچه سنش کمه ازدواج و زندگی و ارتباط با اون بچه خیلی خیلی بهتره.، ولی واقعا بچه ی ...

اره چالشش خیلی زیاده تو این سن چون من دیدم ازدواج این مدلی رو که اتفاقا با موردهای بهتری ازدواج کردن هردو نسبت به ازدواج قبلیشون و خب بچه 6 سالش بود و الان چند سال گذاشته خیلی شادن هردو با ازدواجای جدیدشون و بچه ام خانواده داره و پیش مادربزرگ نیست دیگه

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

اره چالشش خیلی زیاده تو این سن چون من دیدم ازدواج این مدلی رو که اتفاقا با موردهای بهتری ازدواج کردن ...

دقیقا 

الان همسر منم دخترش ۱۲ سالشه ، کلا که پیش منو پدرش نیومد،. همدیگه رو دوست داریم ولی یه جاهایی قشنگ حس میکنم داره لج میکنه و نمیتونه تحمل کنه،.

سنش کمتر بود پذیرشش خیلی بهتر بود، مشتاق بود، ( من اون زمان شرایط ازدواج نداشتم) ولی الان که بزرگتر‌ شده اگاه تر شده و نمیتونه دیگه هر چیزی رو تحمل کنه

داییم تو موقعیت همچین ازدواجی بود دختر خانم ۱۵ سالش بود من گفتم دو روز دیگه میره دانشگاه و عروس میشه ...

آخرشو متوجه نشدم خانواده هرکاری کردن که چی نشه؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
آخرشو متوجه نشدم خانواده هرکاری کردن که چی نشه؟

چون بنظرشون کسر شان بود پسر مجردشون زن بچه دار بگیره بهم زدن حالا یه دختر مطلقه بدون بچه اما فتنه اومده تو زندگیشون بنظرم کارماست

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com