2777
2789
عنوان

راهکاری هس واسه چاق شدن پاها و ران😫

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 55 پست
نه خودم با کالری شماری

شاید اگه از یه مربی کمک می گرفتی بهت راهکار میداد فقط بالا تنت اب بشه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مثلا چیا مصرف میکردی ثواب داره بگو😁😂

😁شاید باورت نشه من ازبچگی تا بیست و خورده سالگی دارو چاقی مصرف کردم اخع۴۵کیلو بودم چاق نمیشدم اخرش شیر خشک و باشیر روزی دو بار میخوردم با مخمر ابجو هلث اید به خودم اومدم شدم نزدیک۸۰کیلو لاغر کردم الان۷۰دیگخ نرمالم😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
شاید اگه از یه مربی کمک می گرفتی بهت راهکار میداد فقط بالا تنت اب بشه

با رژیم فقط یه جای بدن لاغر نمیشه همه جاش لاغر میشه فک کنم مگ کنارش ورزش داشته باشی یکم تاثیر بذاره

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️

با رژیم فقط یه جای بدن لاغر نمیشه همه جاش لاغر میشه فک کنم مگ کنارش ورزش داشته باشی یکم تاثیر بذاره

می دونم منظورم همون ورزشه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

😁شاید باورت نشه من ازبچگی تا بیست و خورده سالگی دارو چاقی مصرف کردم اخع۴۵کیلو بودم چاق نمیشدم اخرش ...

آهان ممنون گلم تغذیه خاصی نداشتیم جز اینا؟

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️

آهان ممنون گلم تغذیه خاصی نداشتیم جز اینا؟

چرا اشتهام زیاد شده بود غذا زیاد میخوردم مثلا سینه مرغ پروتتین بالایی داره  و پر میکنه مث بالا تنه و وایین تنه شیرم که پروتیین اونم چاق میکنه 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
پروتیین چی میشه عزیزمممم ؟؟؟

شیرخشک شیر سینه ی مرغ پودر وی ام پروتیین داروخونه داره

عزیزم برای کبد ضرر نداره پودر وی ؟؟؟؟؟

چی بگم هرکی بدنش یه جوریه من دارو چاقی خوردم که گفتن تقلبی بوده همه مردن یا کچل شدن کلا اسم ورسم نداشت حالا اگه منو میدیذی مث قرص ماه شده بودم😂به تطرم هرچی میگیری بادکتر داروخونه مشورت کن

چ قدر چاق شدن سخته ای خدا 😅باشه عشقممم مرسی از راهنماییت 🩷😘

ن گلم چاق سخت نیس لاغر شدن سخته باورکن پشیمون شدم😆خواهش ان شاللع تاپیک چاقی بزنین همتون😁