دیگه. کم کم 3 سال میشه تو اقدامیم و نزدیک 6 سال که عروسی کردیم،،،، من مکشلی ندارم ولی وهرم مکشل داره اسپرمش ضعیفه هرچی دارو میخوره تاثیر نداره انگاری از امپول بگیر تا قرص و کپسول و همه چی امتحان کرده ولی هیچی به هیچی،، ماه قبل ازمایشش خوب بود همه چی نرمال بود ولی باز نشد این ماه دوباره ازمایش داد همه چیز خراب شده بود باز جز تعداد،، نمیدونم چیکار کنم منم الکی هرماه دارم میرم سونو این همه پول خرج میکنم، امروز اعصابش خیلی خراب بود میگفت برو طلاق بگیر برا خودت ازدواج. کن گناه داری به پای من بمونی هیچوقت بچه دار نمیشی،، دیگه خسته شدم من با شوخی و خنده حرفاشو رد کردم ولی واقعا دلم میسوزه براش وقتی اینارو میگه قلبم درد میگیره، حالا جواب ازمایشو میزارم نظرتونو بگید
نه جدانمیشم هیچوقت، نذر خیلی کردم، ولی اینو نه چطوریه
یه کم طولانیه ولی الان می گم بهت
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
ای وی اف کنید جنین اهدایی بگیرید حیفه زندگیتونو برا بچه خراب کنید
ای وی اف کردیم تو مرکز استانمون جنین ضعیف بود انتقال ندادم،، دکتر گفت برید تهران،،، ولی هزینه اش خیلیه درحال حاضر نداریم این مبلغ رو راه دور هم هستیم سخته اینهمه امد و رفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.
شوهرم خیلی خوبه من 26 سالمه هنوز همش امید دارم بالاخره بهش دلم میخواد خودم مادر دشن رو تجربه کنم
دایی منم بچه دار نمیشد خیلی زن داییم تلاش کرد هر دارویی هر چله ای بگی امتحان کرد نشد داییم خیلی عذاب میکشید میدید زن داییم میخواد حتی تا خودکشی هم پیش رفت داییم راضی نبود ولی زن داییم یه بچه به سرپرستی قبول کرد زندگیشون نجات پیدا کرد خیلی دوسش دارن جالب اینکه خیلی شبیهشونه پسرشون
با سلام وقتتون بخیر زیارت عاشورا به روش حق شناس بخونید اینو حتما جوین بشيد به گروه ورودتون اتفاقی نبوده به این کانال هروقت عذرشرعی داشتید براتون نایب میگیرم فقط خواهش میکنم شما هم برای دیگران نائب بشید این طریقه ختم یادداشت بشه تو برگه
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
هنوز فرصت زیاد دارین جوونین ناامید نباشین خواهر من بعد از ده سال با آی وی اف به طرز معجزه آسایی بارد ...
میدونی حرف دیگران ادمو عذاب میده اگه بزارن ادم به حال خودش باشه این همه عجله نمیکنه ادم اینقدر استرس ندارع هرکی رو میبینم میگن چرا بچه ندارید دیگه دیره بچه بیارید فلان خستمون کردن