2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه جداشیم برو ازدواج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 74 پست
نه جدانمیشم هیچوقت، نذر خیلی کردم، ولی اینو نه چطوریه

یه کم طولانیه‌ ولی الان می گم بهت 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
ای وی اف کنید جنین اهدایی بگیرید حیفه زندگیتونو برا بچه خراب کنید

ای وی اف کردیم تو مرکز استانمون جنین ضعیف بود انتقال ندادم،، دکتر گفت برید تهران،،، ولی هزینه اش خیلیه درحال حاضر نداریم این مبلغ رو راه دور هم هستیم سخته اینهمه امد و رفت

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندایی منم وقتی به دنیا میاد چند ماه بعد مامانش میمیره تو روستامون‌ یه خانوم و آقا به سرپرستی‌ میگر ...

منم شنیدم اقوام یکی از دوستانم که سن خیلی بالا ازدواج کرده بودن و نتونستن بچه دار بشن، بچه به سرپرستی قبول کردن

الان میگن انقدر قدرشناسه و مستقل بار اومده

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗

استترتر دارو اینارو ول کن

تاجایی که میتونی مغزیجات به شوهرت بده

با شیر گرم میکس کنه وهرشب یه لیوان بزرگ بده بخوره

عسل و شیره انگور واین چیزا

همیشه اون ناخیه بدنش رو خنک نگه داره

وبااب سرد بشوره

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
همسایه رو به رویی ما یه بچه به سرپرستی گرفتن انقد شیرینه رابطشونم خوبه با هم

امید دارم خودمون بچه دار بشیم اینو گذاشتیم اخرین راه، دلم میخواد خودم حاملگی رو تجربه کنم 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
یه کم طولانیه‌ ولی الان می گم بهت

مرسی عزیزم

شوهرم خیلی خوبه من 26 سالمه هنوز همش امید دارم بالاخره بهش دلم میخواد خودم مادر دشن رو تجربه کنم

هنوز فرصت زیاد دارین 

جوونین 

ناامید نباشین 

خواهر من بعد از ده سال با آی وی اف به طرز معجزه آسایی باردار شد 

تهش اگه هیچ راهی جواب نداد به اینم فکر کنین

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗
شوهرم خیلی خوبه من 26 سالمه هنوز همش امید دارم بالاخره بهش دلم میخواد خودم مادر دشن رو تجربه کنم

دایی منم بچه دار نمیشد خیلی زن داییم تلاش کرد هر دارویی هر چله ای بگی امتحان کرد نشد داییم خیلی عذاب می‌کشید میدید زن داییم میخواد حتی تا خودکشی هم پیش رفت داییم راضی نبود ولی زن داییم یه بچه به سرپرستی قبول کرد زندگیشون نجات پیدا کرد خیلی دوسش دارن جالب اینکه خیلی شبیهشونه پسرشون 

استترتر دارو اینارو ول کنتاجایی که میتونی مغزیجات به شوهرت بدهبا شیر گرم میکس کنه وهرشب یه لیوان بزر ...

تمام تلاشمو میکنم تاجاییکه بتونم مغزیجات میدم، خرنوب گرده نخل، حسپمیکنم اصلا گرمیجات بدترش میکنه

نه جدانمیشم هیچوقت، نذر خیلی کردم، ولی اینو نه چطوریه

♥️💚طریقه خوندن زیارت عاشورا به زبان خیلی ساده♥️💚

🤍وضو بگیرین و روبه قبله بشینید

💜صد بار بگین الله اکبر
💙یکبار فقط سلام بخونید
💚یکبار فقط لعن بخونید

💛الان شروع کنید برای اولین بار زیارت بخونید تا برسید ب لعن ( لعن رو نباید خوند  هیچی نخونید و کلا قط کنید)

🧡الان بلند بشید دورکعت نماز هدیه به امام حسین بخونید

❤️بشینید و باز صد الله اکبر بگین

💟الان برای بار دوم زیارت عاشورا شروع کنید بخونید

🤎ب لعن رسیدین ۱۰۰ بار (۱۰۰ بار کامل لعن میخونید)
ب سلام رسیدین ۱۰۰ بار (۱۰۰ بار سلام کامل میخونید)

💗بعد ادامه بدین تا زیارت تموم بشه و سجده

💟دورکعت نماز زیارت امام حسین بخونید

دیگه ازین آسون تر نمیشه توضیح داد لطفا داخل برگه نوشته بشه حتما چندبار بخونیدتا متوجه بشید

💚آداب زیارت عاشورا
به روش حق شناس 💚

1)سعی کنید نمازهاتون اول وقت باشه درطول چهل روز هروقت اذان گفته شد بلند شید نمازبخونید💛

2)از طلوع آفتاب تا قبل از غروب فقط وقت دارین چله رو بخونید زمانی که هوا روشن غروب که شد ختم شما باطل هست❌

3)ترک گناه های زبانی داشته باشین یعنی تا جای ممکن غیبت نکنید دروغ نگید🤍

4)چله با احساس یقین حس خوب باید به شما بده موقع خوندن💙

5)به کسی نگید این چله رو میخونید چون اثر ازبین میره فقط اعضای خانواده بدونه مورد نیست💜

6)زمان عذرشرعی نمیشه این چله رو بخونید نماز داره همه اعمال باید کسی بخونه براتون اون چند روز که عذر دارین و نمیشه نماز و کسی بخونه اعمال خودتون🧡

7)صدقه هرروز به نیت امام زمان بزارین کنار يا میشه هر هفته به نیت امام زمان صدقه بدید به فقرا يا ایتام💚

8)واسه اثر گذاری بیشتر حداقل این چله رو به ۱۰ الی ۲۰ نفر که مشگل دارند یاد بدید تا دعای اونا درحق شما بگیره گشایشی ایجاد بشه براتون 💛

9)میتونید کانال مارو تبلیغ کنید اعضا بیان ببينند تو نشر آگاهی سهیم باشید چون هر عملی عکس العمل داره

10)شروع ختم از چهارشنبه اس بهتره چهارشنبه شروع بشه

منظور از لعن👇💔

(اَللّهُمَّ  الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ اَللّهُمَّ  الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ  الْعَنْهُمْ جَمیعاً)  
منظور از سلام 👇🏻💚

(اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

با سلام وقتتون بخیر زیارت عاشورا به روش حق شناس بخونید اینو  حتما جوین بشيد به گروه ورودتون اتفاقی نبوده به این کانال هروقت عذرشرعی داشتید براتون نایب میگیرم فقط خواهش میکنم شما هم برای دیگران نائب بشید این طریقه ختم یادداشت بشه تو برگه

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
هنوز فرصت زیاد دارین جوونین ناامید نباشین خواهر من بعد از ده سال با آی وی اف به طرز معجزه آسایی بارد ...

میدونی حرف دیگران ادمو عذاب میده اگه بزارن ادم به حال خودش باشه این همه عجله نمیکنه ادم اینقدر استرس ندارع هرکی رو میبینم میگن چرا بچه ندارید دیگه دیره بچه بیارید فلان خستمون کردن

دایی منم بچه دار نمیشد خیلی زن داییم تلاش کرد هر دارویی هر چله ای بگی امتحان کرد نشد داییم خیلی عذاب ...

عزیزم خداحفظش کنه براشون

♥️💚طریقه خوندن زیارت عاشورا به زبان خیلی ساده♥️💚🤍وضو بگیرین و روبه قبله بشینید💜صد بار بگین الله ...

ممنونم گلم لطف کردی