2777
2789
عنوان

پارسال روز زن دوس پسرم

158 بازدید | 19 پست

بهش گفتم روز زنه گف تو که زن نیستی

شبش خودش گفت فکر میکنم بهت خوب تبریک نگفتم 

خوشحالم که کنارمی بودنت کنارم رو دوس دارم امیدوارم همیشه باشی خانم خوبم

هیچ کادویی هم نداد حتی گل

الان میبینم پسرا واسه دوس دخترشون حتی روز زنم کادو میگیرن

من چقدر احمق بودم که باهاش بودم

حتی یلدا هم هیچی نداد

منه احمق دوسش داشتم

آخرشم خودش کات کرد رفت

وای دارم میسوزم تا تههههههههههههههههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایی روز زن‌ و یلدا برای زن آدمه نه دوست دختر

همسر من زمان دوستی‌مون برای تولدم یا بی‌مناسبت کادو میخرید ولی تو اون روزا تبریک میگفت فقط

بعد ازدواج این روزا کادو خرید، البته یلدا پارسال که اولین یلدامون بود کادو داد، مگه هر سال کادو میدن یلدا🤔 یلدائه و دورهمیش، کادو برای چی

اره ولی قهریم تبریک نگفت نشستم فکر میکنم چه قدر در حقم کم لطفی شده 🫠

در حق منم!! ینی من دوسش داشتم حتی واسه یه گل خریدنشم کلی ذوق میکردم توقعمو پایین آورده بودم..آخرشم قدرم دونسته نشد

یه فکری بکن برا این کم لطفیا..تا ولت نکرده 

خدایی روز زن‌ و یلدا برای زن آدمه نه دوست دخترهمسر من زمان دوستی‌مون برای تولدم یا بی‌مناسبت کادو می ...

دوس پسر منم خرج میکرد ولی مناسبتا نه 

انقد که توقعم رو آوردم پایین آخرشم قدرمو ندونست

در حق منم!! ینی من دوسش داشتم حتی واسه یه گل خریدنشم کلی ذوق میکردم توقعمو پایین آورده بودم..آخرشم ق ...

به نظرم باید رها کرد پسرا بلدن اتفاقا چه جوری رفتار کنن اما اگه دوست داشته باشن گفتنش بی فایدس🫠

هرچه قدر ادم صبور تر بی توقع تر نتیجش انگار برعکسه بعد تا برای خالش روز زن کادو میخره

دوس پسر منم خرج میکرد ولی مناسبتا نه انقد که توقعم رو آوردم پایین آخرشم قدرمو ندونست

آخه من حتی به ذهنم نرسیده بود روز زن یا یلدا کادو بگیرم

اون موقع اینستا انقد بی‌محتوا و چشم‌و هم‌چشمی نشده بود

من این اواخر دیدم دارم مقایسه‌ی الکی میکنم و اذیت میشم در صورتیکه همه از همسرم تعریف میکردن، من نمیدیدم خوبیاشو، کلا پاکش کردم رفت

توقع صفر نداشته باش ولی مقایسه نکن، خیلی آسیب میزنه به خودت و بقیه

از کجا میدونی برای داشتن اون کادوها چقدر قهر نکردن؟ خون به دل شوهرشون نکردن و ...