2777
2789

ثبت نام کنم

چیکار کنم؟🥲

نمیخوام ناراحت بشه میگه نیووردیم نیوردی حداقل شانستو امتحان کن..میگه امسال خیلی نیرو معلم میخوان

از طرفی کنکور شده واسم تِروما..واسم سخته دوباره برم سرجلسه کنکور

درثانی اصلااا ادمی نیستم که برم فرهنگیان و اصلا هوشم نمیاد

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرو وقتی آدمش نیستی اون بعدن درکت می‌کنه

هر سال داره بهم میگه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

حرفشو گوش کن ضرر نمیکنی!تجربه مشابه دارم

منم همینو میگم

از طرفی دست و دلمم نمیکشه برم ثبت نام کنم هی عقب میندازم

خودش عاشق فرهنگیانع حتی این رشته ای هم که الان دارم میخونم هی میگه تهش به معلمی اگه ختم میشد خیلی خوب بود

دردسر نداشت صبح میرفتی شب برمیگشتی

منم همینو میگماز طرفی دست و دلمم نمیکشه برم ثبت نام کنم هی عقب میندازمخودش عاشق فرهنگیانع حتی این رش ...

*ظهر

اون رشتت چیه

نمیتونم دقیق بگم شناسایی میشم

مهندسی یکی از رشته های تاپ و میخوندم

رشتت چیست

دانشجوی مهندسی اَم

دقیق نمیتونم بگم

اگه رشتت رو دوست داری و البته آینده داره 

تغییر نده 

همین که قراره با حال خوب بری سر کار خیلی خوبه 

حداقل 30 سال قراره با لذت بری پول در بیاری

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚