2777
2789
عنوان

لحظه ای که پدر مادرم بفهمن قرص برنج میگیرم خلاص میکنم خودمو

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 42 پست
بابا این آدم روانیه چرا اشتباه متوجه شدین بخدا بقران روانیه بقران مجید روانیه من تو اون تاپیکهای اول ...

وعزیزم مرگ یبار شیون یبار .

دوست منم. یه دوست پسر روانی داشت بعد کات با چاقو تو راه مدرسه افتاده بود دنبالش که بکشش. خدارو شکر گذشت.

تو که میگی روانیه آبرو میبره . تو شانستو امتحان کن دست پیش بگیر تهدید کن . 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وعزیزم مرگ یبار شیون یبار . دوست منم. یه دوست پسر روانی داشت بعد کات با چاقو تو راه مدرسه افتاده بود ...

باشه آبجی راه حل شما منطقی تره دارم میرم پیش مشاورم ببینم اون چی میگه حالم دوباره بدشده میخوام برم بستری شم 

باشه آبجی راه حل شما منطقی تره دارم میرم پیش مشاورم ببینم اون چی میگه حالم دوباره بدشده میخوام برم ب ...

مردا همینن این تهدیدو میکنن که دخترا از ترس به خواستین تن بدن. 

نترس دست پیش بگیر بگو اتفاقا خانوادمون در جریان گذاشتم اونام پشتم هست دنبال مدرک درستو حسابی ازت هستن که بهم تجاوز کردی و هر بار با تهدید مجبور به انجام کاری کردی! تا بصورت قانونی پیگیری بشن تهشم قانون کاری نکرد  از راه دیگه حالتو جا میارن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

اسی ببین

اگر ازش شکایت کنی به جرم تهدید پدرشو در میارن

بلند شو برو دادسرا راهنماییت میکنن

ازش تست اعصاب روان میگیرن میفهمن روانیه

اگه عکس کبودیاتو داری یا شاهد از بی اخلاقیش داری ویس و پیام که توش فحش داده اینا همه مدرکه

اینا رو ببر اونجا یه وکیل هم بگیر که پشتت باشه 

باور کن قانون پشتته

فقط در مورد رابطه به پرشک قانونی دروغ نگو چون اونا میفهمن اما بگو که منو اغفال کرد و صیغه شدیم

عزیزم نترس ، هرچی بیشتر بترسی اون آشغال قوی تر میشه، 

بهش بگو هرکاری دوست داری بکن، اتفاقأ منم قصد شکایت دارم 

اگه تهرانی میخوای بیام کمکت باهم بریم دادسرا شکایت کنیم؟ 

من 40 سالمه دوتا دختر دارم هر اتفاقی میفته پشتشونو میگیرم 

نمیزارم کسی ازشون سوءاستفاده کنه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️

اسی اِی کاش توام تهران باشی حضوری یه جا باهات قرار بزارم با خط خودم زنگ بزنم به این لاشی شرف نزارم براش 

چندوقت پیش یه پسر روانی مزاحم دخترم شد تهدیدش می‌کرد، زنگ زدم جِرش دادم نشست سرجاش 

عزیزم نترس ، هرچی بیشتر بترسی اون آشغال قوی تر میشه، بهش بگو هرکاری دوست داری بکن، اتفاقأ منم قصد شک ...

خاله من اشتباهم بخشیدنی نیست مامان بابام گناه دارن خودم یه گول خورده به تموم عیاری که گیر یه روانی افتادم 

من مامان بابام مهربونن با ابروان اگه بره بگه نمیتونم جلو مامان بابام سرمو بلند کنم زورم فقط به خودم میرسه 

شماهم دخترتون همچین اشتباه بزرگی نکرده 😭😭😭بچه مرده داشته باشن بهتر از اینه اینجوری تصوراتشون خراب شه 

خاله من اشتباهم بخشیدنی نیست مامان بابام گناه دارن خودم یه گول خورده به تموم عیاری که گیر یه روانی ا ...

دور از جونت عزیزم . این حرفو نزن ، خدا بزرگه درست میشه، 

دختر منم با یه پسره دوست بود باهم عکس دو نفره انداخته بودن 

پسره اومد دَم خونمون عکسارو به شوهرم نشون بده ، زنگ زدم شرف نزاشتم براش انقدر فحشش دادم که گورشو گم کرد رفت 

حتی خودم دست پیش گرفتم زنگ زدم 110 تا پلیس بیاد فرار کرد 

فقط شانس آوردم شوهرم خونه نبود تونستم جرش بدم تا نیومده وگرنه معلوم نبود چه بلایی سر دخترم بیاره باباش  

اگه توام یه نفر پشتت وایسه پسره گورشو گم میکنه 

دور از جونت عزیزم . این حرفو نزن ، خدا بزرگه درست میشه، دختر منم با یه پسره دوست بود باهم عکس دو نفر ...

من بابام پشتمه 

از همین الان میدونم اگه بفهمن ریکشن پدرم خیلی نرمال تر از مادرمه ولی روم نشده به هیچ کدومشون بگم از بچگی زیاد به مامانم نزدیک نبودم 

فقط مشاورم و دوتا از دوستام خبر دارن 

من خانوادم فقط دارن روزبروز آب شدنمو میبینن مشاورم گفت اگه اون پسره چیزی گفت بعدش به خانوادت جریانو بگو چون این مورد خصوصیه باز فردا دارم میرم باهاش صحبت کنم نمیدونم بدجور شکستم  ، به خدا همش هق هق میزنم تو اتاقم مثل یه بمبم که اگه پسره بره چیزی بگه منفجر میشه 

حتی قرص برنج سفارش دادم 

نمیدونم از یه طرف دلم میخواد فقط بمیرم از طرفی دلم میخواد برم بخش روان بستری شم دیگه کنترل کردن خودم سخت شده برام 😭😭😭 

من بابام پشتمه از همین الان میدونم اگه بفهمن ریکشن پدرم خیلی نرمال تر از مادرمه ولی روم نشده به هیچ ...

الهی بمیرم برات 😢😢💔💔 

خداروشکر که حداقل بابات پشتته 

آخه معمولأ مادرا با دختراشون اوکی ترن تا باباها 

اصلأ نترس عزیزم، از هرچی بترسی سرت میاد، 

برات نذر میکنم از شر این پسره ی روانی خلاص بشی 

توام مرتب با خودت تکرار کن که خدایا سپاسگذارم 

که همه چی به خیر گذشت و زیر چتر حمایت تو زندگی میکنم و هیچ شخص یا قدرتی توان آزار رسوندن به من رو نداره 

این جملات تکنیک قانون جذبه مطمئن باش که اگه هر روز بنویسی یا مُدام با خودت تکرار کنی نتیجه میگیری و پسره خلع سلاح میشه میره دنبال زندگیش 

من بابام پشتمه از همین الان میدونم اگه بفهمن ریکشن پدرم خیلی نرمال تر از مادرمه ولی روم نشده به هیچ ...

دور از جونت عزیزم 

اصلأ حرف قرص برنج و خودکشی رو نزن 

ایشالا مشکلت رفع میشه نگران نباش چون اگه بترسی 

سیگنال ترست به پسره میره اونم بیشتر سوءاستفاده میکنه 

فردا برو پیش مشاور ببین چی میگه