2777
2789
کدوم کادو النگو گل یا عطر 😀

سلام الهام خوبی .روزت مبارک میگم شوهرت ساعتتو چند گرفته .من به شوهرم گفتم بجای کادو چهل ملیون بده برم به باسنم ژل بزنم 🙂بهش گفتم گل و کیک هم نخر 😀

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اه پس تولد امام علی هم روز مرد نیس😅😐

نه ميگه قبول نيست 😂

روز دخترا هم دخترا رو سرش ميريزن

ميگه تولد حضرت معصومه اس ب شما چه 

تولدشون براشون هديه ميخره

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امگا جسیکا خیلی سنگیننعوضش خ قشنگ و شیکن

اره خیلی نازه.امیدوارم به اندازه پولم پیدا بشه اجرت فوق بالاییم دارن اما رفته رو مخم اصلا تا نخرم اروم نمیشم😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
سلام الهام خوبی .روزت مبارک میگم شوهرت ساعتتو چند گرفته .من به شوهرم گفتم بجای کادو چهل ملیون بده بر ...

سلام ممنون عزبزم نمی‌دونم فکر کنم ۵ تومان 

ژل برا باسن خوب نیست خیلی باید بزنی بازم ممکنه آب بشه چندین باید بزنی تا موندگار بشه چربی خیلی بهتره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام ممنون عزبزم نمی‌دونم فکر کنم ۵ تومان ژل برا باسن خوب نیست خیلی باید بزنی بازم ممکنه آب بشه چندی ...

چربی باید اتاق عمل برم درسته میترسم من کسی هم ندارم پیشم باشه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خدایی ارزش دارهمن اجرت پایین میبینم اصلا ‌شیک نیستن

اخ گفتی من دردم همینه همیشه میگم اجرت پایین میگیرم اما اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم.تا دلت بخواد من واسه طلاهام اجرت دادم اکثراهم برندن.اما بجاش شیکه یعنی نشده کسی طلاهامو ببینه نپسنده.اما این بدجوری دلمو‌.فقطم دستبندو انگشترشو دوستدارم بیشترم دستبند‌چون گرمش بالاتره انگشترو بعدا میتونم بگیرم سختش دستبندشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.