یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره خیلی نازه.امیدوارم به اندازه پولم پیدا بشه اجرت فوق بالاییم دارن اما رفته رو مخم اصلا تا نخرم اروم نمیشم😂
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اخ گفتی من دردم همینه همیشه میگم اجرت پایین میگیرم اما اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم.تا دلت بخواد من واسه طلاهام اجرت دادم اکثراهم برندن.اما بجاش شیکه یعنی نشده کسی طلاهامو ببینه نپسنده.اما این بدجوری دلمو.فقطم دستبندو انگشترشو دوستدارم بیشترم دستبندچون گرمش بالاتره انگشترو بعدا میتونم بگیرم سختش دستبندشه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.