2777
2789

برای عمل لوزه کدوم تمیز تر و بهتره ؟؟ 

امروز رسول اکرم بودم دارم سکته میکنم به خاطر محیط و وضعی که داشت نوبت عمل هم گرفتم 🤦‍♀️

وضع امام خمینی بهتر نیست ؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حداقل اگر بیمارستان بهتر و کادر مجرب تری داشته باشه ارزششو داره 😢

ببین از نظر تجهیزات اره، خوبه، پرسنل و دکترا واقعا از نظر علمی خوبن.

ولی وحشتناک شلوغه.

بنده خدا شهرستانیا رو دکتراشون مستقیم میفرستم امام.

بعضی بخشاش قیامته.

من میخواستم عمل کنم، نماز صبح رفتم برای کارای مقدماتی و بررسی قبل جراحی، تازه همون موقع نفر ۴۰،۵۰ ام بودم

شما چه عملی انجام دادید؟

میخواستم طحال بردارم. گفتن برو بهت زنگ میزنیم، ۷،۸ ماه بعد زنگ زدن، فردا صبح بیا برای عمل.

داشتم اسباب کشی میکردم.

نرفتم.

کلا عملم منتفی شد و یه روش دیگه درمان کردم.

زایمانم اونجا بود، ببین پرسنلش واقعا با وجود شلوغی ، زحمتکشن.

دکترها با سوادن، ولی وحشتناک شلوغه.

زایشگاهش با اونکه فقط افراد با موردهای خاص میان، هر روز کلی زایمان داشتن، همه هم سزارین و عمل، کلا از نظر عملی بالاست، ولی این عمل و تجهیزات خوب، زیر سایه نفرات بالا و مریض زیاد دیده نمیشه

میخواستم طحال بردارم. گفتن برو بهت زنگ میزنیم، ۷،۸ ماه بعد زنگ زدن، فردا صبح بیا برای عمل.داشتم اسبا ...

مرسی عزیزم 

الان هم که پر رزیدنت هست حتی عمل هارو میدن در رزیدنتا . از استرس دارم میمیرم واقعا که واسه عمل ساده بلایی سرم بیاد تو اون بیمارستان ولی اینطور که میگید بد نیست 

مرسی عزیزم الان هم که پر رزیدنت هست حتی عمل هارو میدن در رزیدنتا . از استرس دارم میمیرم واقعا که واس ...

گفتم من برای زایمان رفتم.

به بچه ام میخواستن سرمivig تزریق کنن.

آوردن زدن و ....

ولی خیلیا رو دیدم حتی رفتن بیمارستان خصوصی، بهشون گفتن برین ivig خودتون پیدا کنین و بخرین و بیارین