2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون طلاهامو گرون خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۵ درصد داده بهت.اگر کار خاص، ارزش داره.کلا بهتر دست دوم پیدا کنی و بخری تا کمتر اجرت بدی

عزیزم منم میخوام طلا بخرم ولی نمیدونم چی؟

النگو بهتره؟

برای سرمایه چون نمیخوام پسفردا بجای سود ضرر کنم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم منم میخوام طلا بخرم ولی نمیدونم چی؟النگو بهتره؟برای سرمایه چون نمیخوام پسفردا بجای سود ضرر کنم

ببین من طلا برای زینتی دارم،و اگر چیزی میخرم اصلا استفاده نمیکنم. بخاطر اون الان چند وقته میرم شکسته میخرم، نیم درصد اجرت میدم.

یعنی الان ۴۸۵۰ هستش، ازم ۲۴ هزار و ۲۵۰ تومن برای هر گرم بالاتر میگیره.

مثلا هفته پیش دو تا النگو خریدم، طرف با انبر بریده بودش.

با قیمت الان یعنی گرمی ۵۰۰۰ برام حساب میکنه.

ولی کم اجرت تو بازار بزرگ هم میتونی با دو درصد، ۳،۵،۷ درصد پیدا کنی که خیلیم شیک هستن.

ببین من طلا برای زینتی دارم،و اگر چیزی میخرم اصلا استفاده نمیکنم. بخاطر اون الان چند وقته میرم شکسته ...

پس منم برم طلای شکسته بخرم

ممنونم از توضیحت❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
پس منم برم طلای شکسته بخرمممنونم از توضیحت❤️

وااای نوشتم گرمی ۵ هزار.

من از تو غار در اومدم.

اگر طلا نمیخوای بندازی، تو بازار بزرگ هست شکسته ، ولی خیلیا ۲ درصد میدن.

من این تو محله ی خودمونه ، نیم درصد میده 

وااای نوشتم گرمی ۵ هزار.من از تو غار در اومدم.اگر طلا نمیخوای بندازی، تو بازار بزرگ هست شکسته ، ولی ...

خودم متوجه شدم 😂

طلا به اندازه ی کافی دارم برای انداختن

الآن میخوام برای سرمایه باشه

ممنونم❤️

خودم متوجه شدم 😂طلا به اندازه ی کافی دارم برای انداختنالآن میخوام برای سرمایه باشهممنونم❤️

دقیقا، من الان دو سری النگو دارم، ۱۲ تا یه مدل، ۹ تا یه مدل.همونا رو هم اصلا نمیندازم.

دیگه میگم چند ماهی هست برای پس انداز دخترام، فقط شکسته، یا مثلا یه مغازه بود،تو کریم خان ، النگو لنگه به لنگه رو ۳۰ هزار بالای تابلو میداد .

میدونی چجور پیدا میکنم، تو دیوار بزن طلای کم اجرت.

ولی محله رو بازار و کریم خان و میدون ولی عصر بزن.

الان یعنی شکسته بهتر از دست دوم هستش؟

شکسته واقعا شکسته است ها و قابل استفاده نیست.

میگم خرید آخرم دو تا النگو پهن، طرف با انبر بریده از وسط.

گفتم الان شما مثلا گرمی ۵۵۰۰۰۰۰ خریدی ولی من با نیم درصد ۵ میلیون میخرم.

ده گرمه، فرقش میشه ۵ میلیون

دقیقا، من الان دو سری النگو دارم، ۱۲ تا یه مدل، ۹ تا یه مدل.همونا رو هم اصلا نمیندازم.دیگه میگم چند ...

من از استفادشون هم میترسم اصلا جایی نمیندازم مگه تو عروسی و جشن و...باشه که با ماشین خودمون بریم

حتی النگو که تو دستمه سعی میکنم بپوشونمش

آخه من تنهایی سوار تاکسی و اسنپ و..میشم و واقعا ترس دارم از این موضوع

حالا فردا میرم بیرون ببینم چی میشه

شکسته واقعا شکسته است ها و قابل استفاده نیست.میگم خرید آخرم دو تا النگو پهن، طرف با انبر بریده از وس ...

می‌دونم گلم من واسه پس انداز خواستم ببینم طلا دست دو بهتره یا شکسته فعلا که نو میخرم آخه دستم کلا خالیه ولی واسه پس انداز نو نمیخرم دیگه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
من از استفادشون هم میترسم اصلا جایی نمیندازم مگه تو عروسی و جشن و...باشه که با ماشین خودمون بریمحتی ...

واقعا الان امنیت صفر شده باید خیلی مواظب بود🤕

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم