2777
2789
عنوان

هشتاد و یک میلیون پول اشتباها اومده به حسابم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شیوه کلاه برداری جدید هست 

تماس گرفتن و گفتن اشتباه واریز شد و به این شماره بزن بیاد نزنی که شریک جرم میشی 

فردا اول وقت برو بانک اعلام کن 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
بانک ملی هستم

یه سری مال ثادراتو چند ماه پیش نصف شب  واس خیلیا پول ریخته بودن درحد ۱۰۰ میل  یکی دو ساعت بعدش برداشت بودن  چون نصف شب بود خیلیا نفهمیدن ولی اونای که شیفت شب بودن بعضیا انتقال داده بودن به یه کارت دیگه یا همون نصف شب خرید زده بودن 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

یه سری مال ثادراتو چند ماه پیش نصف شب واس خیلیا پول ریخته بودن درحد ۱۰۰ میل یکی دو ساعت بعدش برداش ...

ولی آدم از گلوش پایین نمیره 

عزیزم شیوه کلاه برداری جدید هست تماس گرفتن و گفتن اشتباه واریز شد و به این شماره بزن بیاد نزنی که شر ...

رییس بانک ملی شعبه نزدیک خونمون پسر خالم هست.زنگش زدم گفت اگه کسی زنگ زد اصلا جابجا نکن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
۲۴ساعت

من باشم اینو انتقال میدم یه کارت دیگم واگه صاحب اصلی پیدا شد میدم بهش چون ممکنه کسی  بانکو هم کرده باش مثل چندماه پیش🤣🤣