2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا نه 😔روز مادر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست
خوشبحالت من چون هیلی شوهرمو دوس دارم دق میکنم اینطور رفتارا را رو‌میبینم ازش افرین خیلی قویی هستی ب ...

منم خیلی دوسش دارم یعنی حاضرم جونم براش بدم ولی یه اخلاقی دارم میگم فقط یه روز نیست تو زندگی همین که زحمت می‌کشه همینکه میبینه مثلا انار دوست دارم میخره همینکه می‌ره بیرون یه بستنی میخره میاره یعنی دوسم داره و براش ارزش دارم یه مناسبت ارزش اعصاب خردی نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت من چون هیلی شوهرمو دوس دارم دق میکنم اینطور رفتارا را رو‌میبینم ازش افرین خیلی قویی هستی ب ...

نه بابا ول کن روی خودت کار کن والا شوهرم صبح بهم تبریک گفت همین کافیه این مناسبت ها میان و میرن آرامش آدم مهمه تره 

نزدیک سه ونیم میشه برای من ارزشی نداشت واقعا

شوارمنم مثل تو  داده  انگار اینا بلد نیستن  خب پول رو ک میدن  یکم فشار بیارن ب خودشون یاد بگیرن  تشریفاتشم ب جا بیارن دیگه هزار بار میبینن میشنون اما یاد نمیگیرن چی میشد  صبح پاشه بیاد بغلت کنه یک ربع پیشت بشینه حرف بزنه بخندونه و پولم خودش بده بهت  اینقد این کار سخته  اینقد زور میبره  عجیبه اصلا درک نمیکنم

منم خیلی دوسش دارم یعنی حاضرم جونم براش بدم ولی یه اخلاقی دارم میگم فقط یه روز نیست تو زندگی همین که ...

من شوهرم خیلی بی ارزش م میکنه حس خاری بهم میده 

اینجوری نبود از وقتی یکم پولدار شده دور برداشته فک‌ میکنه همه چیز با پول خریدنیه ارعهست ولی هرچیزی غ ...

کارش اشتباه بوده اما از مغز مردا بیشتر از اینا انتظار نداشته باش . کلا مغزشون ناقص کار میکنه و یسری چیزارو اصلا درک نمیکنن. 

منم خیلی دوسش دارم یعنی حاضرم جونم براش بدم ولی یه اخلاقی دارم میگم فقط یه روز نیست تو زندگی همین که ...

ولی من نمیدونم چرا نمیتونم بیخیال باشم  یعنی ظهر یک حرصی بهم اومد گلوم انگار فشار دادن گوشم بینیم از حرص درد گرفت سوخت

ولی من نمیدونم چرا نمیتونم بیخیال باشم یعنی ظهر یک حرصی بهم اومد گلوم انگار فشار دادن گوشم بینیم از ...

بیخیال عزیزم زندگی انقد بالا و پایین داره و اعصاب خردی داره که یه اعصاب خردی دیگه بهش اضافه نکنین