2777
2789

شوهرم جدیدا مناسبت ها یادش میره

دیشب ک اصلا ب روی خودش نیاورد روز مادره 

از مغازه اومد بعش گفتم روز مادرع اونم هرچی از دهنش در اومد نثارم کرد من تا الان سرکار بودم و فلان  

تا صبح هم جدا خوابید 

دیشب بچه م گفت بعش دز گوشش بابا فردا گل بگیر بدم مامان 

صبح رفت سرکار پیام داد 

من ناهار میارم 

منتظز بودیم تا بیاد ساعت دو اومد 

نگاه کرد ناهار درست نکردم خوب خپدش گفت 

درست نکن تازه زنگ زد رستوران اونم تو قیافه 

بچه ممم گریه چرا چیزی نیاوردی بدم مامانم اینم یع پنجاه دلاری  گذاشته بود لای برگه اچار روش زده مامان بچه هام روزت مبارک داد بعش گفت بده مامانت بچه مم گفن منظورم گل بود 

منم کلی گریه کردم گفتم اینقدر بی ارزش بودم که حتی نکردی ی پیام بهم بدی بغلم کنی بهم تبریک بگی اینم دادی بچه بهم بده  

من باردارم شرایط م خیلی بده روحی ولی اصلا درکم نمیکنه 

کلی شروع کرد فحش داد ن ک تو لیاقت نداری فلان 

شایذ الان بگید پول داده دیگه  بخدا همه چیز پول نیست ولی من از لحاظ معنوی این چیزا خیلی برام مهم تره ی پیامش خیییییلی با ارزش تر بود ی تبریک تا اینکه که بهم بگه بی ارزش بی لیاقت 

تازع دلار و خودش نیاورده بود دوستش بهش داده بود جای بدهی که داشته 

خیلی گریه کردم خیلی قلبم شکست هرسال روز مادر اینکار میکنه 

من فقط ازش خواستم بهم محبت کنه 

محبتی که پولی نیست 

لازم ب هزینه نیست 

من خیلی آدم احساساتی هستم 

واقعا حرفایی که بهم زد خیلی خیلی قلبمو شکوند ی شاخه گل ی بغل خیلی بیشتر خوشحالم می‌کرد 

شوهرم هیچی نداشت من و خانواده م کمکش کردیم شد صاحب خونه گوشی آخرین مدل ماشین شاسی آخرم میگه حیف من ک پیش شمام تو در حد من نیستی 😔😔

وقتی ارزشمنده که ک خودش برات بگیره این که هی بهش یاداوری کنی فایده نداره از ارزش میفته لطفی نداره 

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت که خیلی کارش زشت بوده ولی عزیزم توهم زوری چیزی نخواه که اصلا ارزش نداره منم شوهرم هنوز تبریک نگفنه ولی باورت میشه برام مهم نیست که بخوام سرش دعوا کنم بیاد اگه تبریک بگه هیچی اگرم نگه اصلا به روی خودم نمیارم فقط زنگ میزنم به مامانم و مادرشوهرم تبریک میگم

شوهرت که خیلی کارش زشت بوده ولی عزیزم توهم زوری چیزی نخواه که اصلا ارزش نداره منم شوهرم هنوز تبریک ن ...

خوشبحالت من چون هیلی شوهرمو دوس دارم دق میکنم اینطور رفتارا را رو‌میبینم ازش 

افرین خیلی قویی هستی ب خودت افتخار کن 

اخه همینااا پاشی بری جایی هر زنی میبینن میگن عیدتون مبارک ک باید دهنشون جرداد

نه بابا شوهر من کلا تو باغ نیست   من باید بگم زنگ بزن به مامانت تولدش روز مادر زنگ بزن بابات تولدش