2777
2789
عنوان

از وقتئ که فرهنگیان قبول شدم🙂🙂🙂🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست

چرا سوپر مارکتی باید بدونه تو چی قبول شدی؟ 😂🤧

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

ما پزشکی میخونیم همچین چیزی ندیدیمچی دیدی تو خودت؟ توهم زدی؟

تو رو خدا و قرآن هر کی تایپ ورد یا پاورپوینت میخواد بهم بگه براش انحام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم دستم واقعا تنگه تو رو خدا تایپ در خدمتم نمونه کار زیاد دارم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم از چه نظر به شغل معلمی توجه میشه؟ تخصص خاص یا سختی نمیخواد که مثلا در قیاس با رشته های پزشکی و مهندسی …. ولی اکثر سن بالاها بر این باورن که معلم ها چون توی محیط فرهنگی هستن و ارتباطشون با مردها کمه سالم ترن و همینطور میتونن هم به شوهر و بچه و کارای خونه برسن هم پول دربیارن چون شغل نیمه وقت محسوب میشه و سه چهارماه کلا تعطیلن.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چرا سوپر مارکتی باید بدونه تو چی قبول شدی؟ 😂🤧

سوپر مارکت همسایه دیوار ب دیوارمونه هررروز خرید میکنم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نمیدونم از چه نظر به شغل معلمی توجه میشه؟ تخصص خاص یا سختی نمیخواد که مثلا در قیاس با رشته های پزشکی ...

من اگ میتونستم استعداد پزشکی قبول شدن هم داشتم

اینجور نبود ک از فیزیک سر در نیارم ک بیام معلمی

منتها خون و کارهای مستقیم خرماتی به مردم با روحیه من سازگار نیست

۷ ساااال تحصیل و هدر دادن عمر برام سازگار نیس

معلمی شغل شریف سبک و آبرو مندیه ک لطمه ای ب زندگی عادیت نمیزنه

بخاطر همین انتخابم معلمی بود

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

من اگ میتونستم استعداد پزشکی قبول شدن هم داشتماینجور نبود ک از فیزیک سر در نیارم ک بیام معلمیمنتها خ ...

از رشته مورد علاقت قبول شدی نوش جونت 

اما حق نداری پزشکی رو مساوی هدر دادن عمر بدونی، این شغل مقدس تر از این حرفاست

از رشته مورد علاقت قبول شدی نوش جونت اما حق نداری پزشکی رو مساوی هدر دادن عمر بدونی، این شغل مقدس تر ...

برای من هدردادن عمره

اوج نیاز منه جوون ب پول ۲۲،۲۳ سالگه

وقتی تا ۳۰ سالگی هم درس درس درس بدون حقوق واسم جذابیتی نداره

نمیدونم از چه نظر به شغل معلمی توجه میشه؟ تخصص خاص یا سختی نمیخواد که مثلا در قیاس با رشته های پزشکی ...

چرا نباید توجه بشه؟ هر شغلی قابل احترامه چه پزشک چه معلم 

من به عنوان معلم پزشکا خیلی برام قابل تحسینن و این متقابل بوده و اون ها هم احترام ویژه ای میزارن وقتی متوجه میشن معلمی 

نمیدونم چرا اینجوری شده که بعضا سعی در تخریب هم دارن 

اون پزشک هم پرورش یافته معلمه و معلم هم به تخصص پزشک نیازمند .

چرا نباید توجه بشه؟ هر شغلی قابل احترامه چه پزشک چه معلم من به عنوان معلم پزشکا خیلی برام قابل تحسین ...

نه بحث من تخریب نیست من میگم معلمی هم مثل کارمندیه همسطح با یک حسابدار و …. اما افراد مسن خیلی علاقه مند هستن به خانم معلم ها ،و بالعکس آقایون معلم طرفدار ندارن…

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم